A legjobb Payz esport bukmékerek 2023/2024

Az Payz egy globális ügyfélkörrel rendelkező online fizetési megoldás. Jelenleg a szolgáltatások több mint 170 különböző országban érhetők el, és több mint 46 külföldi valutát támogatnak. A szolgáltatások mindegyike előre fizetett, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak pénzt kell befizetniük az Payz számlájukra, mielőtt bármilyen fizetést hajtanának végre a szolgáltatás használatával. Ez magában foglalja a pénz átutalását egy online fogadási számlára.

Az online fizetés mellett a felhasználók Payz Mastercardot is kaphatnak. Az Payz Mastercard kártyája a világ bármely pontján használható fizikai helyeken történő vásárlásra vagy bankautomatákból történő pénzfelvételre. A kártya fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek egy részét a felhasználók a fiókjukból kezelhetik.

A legjobb Payz esport bukmékerek 2023/2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Az Payz-ről

Az Payz-ről

Az Payz egy népszerű online fizetési szolgáltató, több százezer aktív felhasználóval szerte a világon. Az online vállalkozások többsége fizetési módként is kínálja népszerűségét.

Az Payz története

Az Payz-t még 2000-ben alapították EcoCard néven. A céget 2013-ban nevezték át Payz-re. Az évek során az Payz folytatta szolgáltatásainak nyújtását és fejlesztését. 2009-ben a PSI-Pay, az Payz tulajdonában lévő egyesült királyságbeli székhelyű vállalat a Mastercard Company fő tagja lett, és megkezdte a kártyák kibocsátását. Ugyanebben az évben megjelent az iPhone alkalmazásuk is.

2013-ban, miután a cég Payz névre váltott, elindította az oldal mobil verzióját. 2016-ban további biztonsági funkciókat vezetett be a webhelyen, beleértve a kétlépcsős ellenőrzési folyamatot. Mindegyikük új ecoAccount dizájnnal érkezett.

Fizetési lehetőségek

A felhasználóknak pénzeszközöket kell befizetniük az Payz számlájukra, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajthatnak a számlán. A befizetésnek többféle módja van. A legnépszerűbb lehetőségek a hitelkártyák, betéti kártyák, közvetlen banki átutalások és helyi befizetési lehetőségek.

A felhasználók ezután közvetlenül fizethetnek a számlájukról a címzett számláira, beleértve az online vállalkozásokat is. A fizetést a vállalkozás is kezdeményezheti, csak a visszaigazolásra kéri a felhasználókat. Általában ez a helyzet az online fogadóirodákkal, ahol a fogadó számlája kezdeményezi a tranzakciókat. A fizetés másik módja az Payz Mastercard. Ehhez a felhasználóknak olyan üzleteket kell találniuk, amelyek elfogadják a kártyát.

Az Payz-ről
Hogyan lehet befizetni az Payz segítségével

Hogyan lehet befizetni az Payz segítségével

A játékosnak Payz számlával kell rendelkeznie, mielőtt befizetne egy online kaszinóba. A fiók regisztrálása viszonylag egyszerű és ingyenes. A felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy megadják adataikat és e-mail címüket. Emellett biztonsági kérdésekre is meg kell válaszolniuk, és biztonsági okokból jelszót kell választaniuk. Az e-mail cím megerősítése után a fiók készen áll a használatra.

A felhasználók ezután befizethetnek pénzt az Payz számlákra preferált módszerekkel, például hitelkártyákkal vagy helyi fizetési módokkal. A felhasználók Payz-jüket a bankszámlájukhoz is csatlakoztathatják. Ez lehetővé teszi számukra, hogy bankszámlájukról közvetlenül az online kaszinószámlájukra utaljanak át. Ez elősegíti a betétek gyorsabb befejezését, mivel a közvetlen banki betétek teljesítése általában hosszabb ideig tart.

Befizetési limitek

Általában a különböző fogadási szolgáltatók különböző limiteket határoznak meg a minimális és maximális összegre vonatkozóan, amelyet a játékosok egy napon belül befizethetnek. A játékosok egy napon belül többször is befizethetnek, így megkerülhetik a maximális tranzakciós limiteket. A játékosoknak csak elegendő pénzeszközzel kell rendelkezniük az Payz számlájukon.

A korlátozó tényező az, hogy az Payz korlátozza azt az összeget, amelyet a felhasználók bármikor tarthatnak a számlájukon. Az összeg általában a számlaszinten alapul. Például a Silver számla legfeljebb 15 000 euró egyenleget tesz lehetővé. A VIP számlaszintnek nincs korlátja a számlaegyenlegnek. A minimális egyszeri tranzakció összege általában 10 euró minden számlaszinten.

Hogyan lehet befizetni az Payz segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni az Payz segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni az Payz segítségével

Az Payz használatával online kaszinóból történő pénzfelvétel is viszonylag egyszerű. A játékosoknak először be kell jelentkezniük a kaszinószámlájukra, és meg kell erősíteniük, hogy van elég pénzük a kifizetéshez. A következő lépés annak megerősítése, hogy az online kaszinó felajánlja-e az Payz fizetési lehetőséget.

A játékosok ezután navigálhatnak fogadási számlájuk banki oldalára, és megkereshetik az Payz kifizetési lehetőségeit. A következő lépés a kivont összeg összegének és a számlának a megadása, amelyre a kaszinónak küldenie kell a pénzt. Az első használat alkalmával a kaszinó fizetési oldala átirányítja a felhasználókat Payz számláikra, ahol csak meg kell erősítenie a fiók és a kaszinó összekapcsolását.

A pénzfelvétel feldolgozási ideje

A pénzfelvételi feldolgozási idők a különböző online kaszinókban változnak. A legtöbb kaszinóban a kifizetések általában egy és három munkanapot vesznek igénybe. A pénzeszközök felhasználhatók vagy átutalhatók egy másik számlára, amint megjelennek az Payz oldalon. Mobilon is lehet pénzt kivenni, feltéve, hogy a játékosok mobilon keresztül érhetik el az online kaszinót.

Hogyan lehet pénzt kivenni az Payz segítségével
Payz előnyök

Payz előnyök

Az Payz-en keresztül történő befizetés és kifizetés gyors és egyszerű. A fizetési mód használatában nincs jelentős tanulási görbe.

Az Payz felhasználók előre fizetett betéti kártyát kaphatnak. Az Payz Mastercard hasznos lehet, ha a felhasználók nem férnek hozzá online fiókjukhoz.

47 különböző valutát támogat, ami meglehetősen egyszerűvé teszi a nemzetközi fizetéseket.

A tranzakciók elég gyorsak. A tranzakciófeldolgozáshoz nincsenek hosszadalmas jóváhagyási folyamatok.

Kiváló biztonsági funkciókat kínál, hogy a felhasználók nyugalmat élvezzenek tranzakciók során.

Payz előnyök
Payz hátrányok

Payz hátrányok

  • Szolgáltatásaik egyes országokban nem érhetők el
  • A belső átutalásokért díjat számít fel
  • A fiókoknak számos korlátozása van a szintek alapján.
Payz hátrányok
Payz számlanyitási folyamat

Payz számlanyitási folyamat

Az Payz fiók regisztrálásához a felhasználóknak először meg kell látogatniuk az Payz hivatalos webhelyét, és rá kell kattintaniuk a Regisztráció gombra. A felhasználóknak ezután különféle adatokat kell megadniuk, például e-mail címet és lakóhely szerinti országot. A felhasználónak ki kell választania egy felhasználónevet, a preferált pénznemet és a nyelvet, majd létre kell hoznia egy jelszót. A hibák esélyének minimalizálása érdekében a felhasználóknak kétszer kell megadniuk a létrehozott jelszót.

A következő lépés a személyes adatok megadása. Ide tartozik a teljes név, születési dátum és mobiltelefonszám. A felhasználóknak meg kell adniuk egy érvényesítő kódot, majd el kell olvasniuk és el kell fogadniuk a feltételeket. A Fiók létrehozása gombra kattintás után a fiók azonnal használatra kész. A felhasználóknak azonban továbbra is az e-mail címükre küldött linkre kell kattintaniuk ellenőrzés céljából.

Követelmények

A felhasználóknak meg kell felelniük néhány követelménynek, hogy Payz-számlát nyithassanak. Az első az, hogy a felhasználóknak olyan országok lakosainak kell lenniük, ahol az Payz engedélyezett. A másik fő követelmény, hogy a felhasználónak 18 évesnél idősebbnek kell lennie.

Bankszámlához kapcsolás

Az Payz bankszámlához kapcsolható. Ezzel meglehetősen egyszerűvé válik az átutalás a bankszámla és az Payz számla között.

Payz számlanyitási folyamat
Payz ügyfélszolgálati lehetőségek

Payz ügyfélszolgálati lehetőségek

Az Payz felhasználói két fő módon érhetik el az ügyfélszolgálatot. Ezek tartalmazzák:

  • Élő chat Az élő csevegés eléréséhez a felhasználóknak meg kell látogatniuk az Payz súgóoldalát. A felhasználónak meg kell adnia a teljes nevét, e-mail címét és a lekérdezést az élő csevegés megkezdéséhez.
  • Email: Az ügyfelek e-mailben is kapcsolatba léphetnek a támogatással, amelyet az Payz súgóoldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldenek el.

Az Payz ügyfélszolgálati csapata általában barátságos és professzionális. A felhasználók többsége általában kielégítő választ kap tőlük. Időnként azonban több napig is eltart a válasz megérkezése. Ez meglehetősen nagy kihívást jelenthet olyan esetekben, amikor a lekérdezések sürgősek.

Payz ügyfélszolgálati lehetőségek