A legjobb Money Transfer esport bukmékerek 2023

A pénzátutalás szót általában a banki átutalások megjelölésére használják. A kifejezés a játékosok elhelyezkedésétől függően eltérő lehet. Az eljárás azonban szinte mindig minden esetben ugyanaz. A fogadási számla biztosítja a felhasználóknak a bankszámlájuk adatait. A fogadók ezután ezeket az adatokat arra használják, hogy pénzt helyezzenek el közvetlenül a számlájukon.

Kivételkor ennek az ellenkezője igaz. A pénzátutalások egyetlen pénzintézeten belül vagy számos platformon keresztül történnek. A banki személyzet általában nem avatkozik be. Az elektronikus átutalások használatának legelterjedtebb indoka az eSport fogadási számlákon az, hogy biztonságosabbak, mivel közvetlenül egyik bankszámláról a másikra küldik őket.

Mennyire népszerű a pénzátutalás?

Mennyire népszerű a pénzátutalás?

A fizetési mód elterjedt, és sok játékos szívesen használja. A bankok védik ezeket a tranzakciókat, hogy biztosítsák a felhasználók adatainak és pénzének biztonságát. Az elektronikus átutalások minden típusú fizetésnél népszerűek, mivel nem igényelnek speciális számlákat, vagy speciális berendezéseket vagy fizetési eszközöket. Ez az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb módja a szerencsejátékok, különösen az eSport fogadások fizetésének.

A SWIFT kezeli a nemzetközi pénzátutalási fizetések többségét. A szövetkezetet 1974-ben hozta létre hét nemzetközi bank, amelyek globális hálózatot működtetnek. Ez a pénzátutalást az egyik legrégebbivé teszi fizetési módok.

Fizetési lehetőségek

Az elektronikus pénzátutalás, amely a bankkártya alapú fizetéseket is magában foglalja, a pénzátutalások leggyakoribb típusa. Az elektronikus banki átutalás, amely egy nemzetközi gyorsított bankok közötti fizetési átutalás, szintén használható. A Giro közvetlen befizetést kínál, míg egy másik lehetőség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy postai csekkel vagy utalványon keresztül küldjenek pénzt. Azok, akik az eSports fogadásnál kezelik a pénzüket, használhatják a banki átutalást, ami meglehetősen biztonságos módszer.

A banki átutalásokat elfogadják befizetési módként az online fogadási számla tranzakcióihoz a legtöbb országban, ahol ez lehetséges. A kiterjedt bankhálózatnak köszönhetően széles körben elterjedt Magyarországon Európai országok és az Egyesült Államokban.

Mennyire népszerű a pénzátutalás?
Hogyan lehet befizetni pénzátutalással?

Hogyan lehet befizetni pénzátutalással?

A játékosok számára az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bármely bankból elektronikus fizetést hajtsanak végre, ha a helyi fiókjukból hajtanak végre tranzakciót. A játékosok ezt telefonon is megtehetik. A legelterjedtebb módszer azonban az online bankszámlájukról történő közvetlen banki átutalás.

A játékosoknak az online fogadási számlájuk pénztári részéből kell kiválasztaniuk a „befizetést”. Ki kell tölteni a kért banki adatokat és az utalni kívánt összeget. A fogadási számla minimális befizetési követelményt írhat elő.

Végül a játékosoknak el kell végezniük a bank által előírt biztonsági ellenőrzéseket. A megerősítést követően a játékosnak csak meg kell várnia, hogy megérkezzen a pénz, majd elkezdjen játszani. Lehetséges, hogy ez néhány munkanapot vesz igénybe.

Közvetlen befizetés pénzátutalással

A játékosok letölthetnek egy alkalmazást, vagy játszhatnak egy webalapú verzión, hogy pénzátutalással közvetlenül befizessenek. Ezek a legkényelmesebb lehetőségek. Az online banki szolgáltatások, különösen a banki alkalmazások használata biztosítja, hogy a banki átutalásos tranzakciók pillanatok alatt lezajlanak.

Az átutalási díjak bankonként változnak az átutalt összegtől függően. Az online banki átutalásoknál nincs befizetési vagy kifizetési limit. Néhány online eSport fogadási oldalakazonban különféle korlátozások vonatkoznak arra, hogy a játékosok mennyi pénzt helyezhetnek be és vehetnek ki online banki átutalással.

Hogyan lehet befizetni pénzátutalással?
Hogyan lehet pénzt átutalni?

Hogyan lehet pénzt átutalni?

Nem nehéz pénzt felvenni egy eSport fogadási számláról. A játékosnak csak annyit kell tennie, hogy betartja a szerencsejáték-oldal összes szabályát. Ezek tartalmazhatják a fogadási számla aktív tartásához szükséges minimális összeget és a maximális összeget.

A játékosoknak be kell jelentkezniük fogadóirodájuk számlájára, és a fogadási számla pénztári részéből ki kell választani a „kivonás” lehetőséget. Ezután válassza ki az elektronikus átutalást a kifizetés módjának, és adja meg a felvenni kívánt összeget. Előfordulhat, hogy a játékos felkéri, hogy válassza ki azt a bankot, amelybe a nyereményét ki kívánja venni. Az összeg megerősítése után kattintson a Kivétel gombra. A fogadási számla a tranzakció feldolgozása után értesíti az ügyfelet, és néhány napot kell várni, hogy a pénz a bankszámlára kerüljön.

A pénzfelvételi korlátozások nem általánosak a pénzátutalásoknál. A játékosok bármikor kivehetik nyereményüket, akár telefonjukon is. Az érintett mennyiségtől függően azonban a feldolgozási idők változhatnak. A kivonás három és hét napig tarthat. Ha a fogadási számlán problémák adódnak a játékos számlájának ellenőrzésekor vagy a kifizetési képességének megállapításában, ez akár egy hétig, de akár két hétig is eltarthat.

Hogyan lehet pénzt átutalni?
A pénzátutalás előnyei és hátrányai

A pénzátutalás előnyei és hátrányai

Előnyök

 • A tranzakciós díjak hihetetlenül minimálisak
 • Nem kell több számlát nyitni
 • Magas szintű biztonság és adatvédelem érvényesül
 • Az online fogadási számlák többsége elfogadja az elektronikus átutalást
 • Használata meglehetősen egyszerű. Nem igényel hitel-ellenőrzést vagy személyes adatokat a játékosoktól
 • A legfontosabb előny, hogy az elektronikus átutalást bárki használhatja fizetésre

Hátrányok

 • Egyes pénzintézetek megtagadják az eSport fogadási számlák fizetési lehetőségének elfogadását
 • Nem ez a leggyorsabb módja az online fizetésnek
 • Előfordulhat, hogy egyes játékosok inkább nem használják bankszámlájukat játékra
 • Minden játékosnak bankszámla szükséges
 • Egyes bankok megkérdőjelezhetik a közvetlen átutalásokat, és felfüggeszthetik a játékos számláját, amíg az ügyfélszolgálati képviselő nem beszél a felhasználóval
A pénzátutalás előnyei és hátrányai
Pénzátutalási számlanyitási folyamat

Pénzátutalási számlanyitási folyamat

Mivel az elektronikus átutalások közvetlenül a bankok és a bankszámlák között történnek, ezeket a biztonsági rendszerek védik. A bankok a legfejlettebb és legszigorúbb titkosításokat használják annak biztosítására, hogy pénzük és ügyfeleik pénze biztonságban maradjon.

Hogyan hozzunk létre fiókot

Számlanyitáshoz a játékosnak be kell mennie a bankba a személyazonosító okmányával. Ez általában néhány perc alatt megtehető, és a játékos használhatja az online fogadási platformokon. A szerencsejátékosnak ezután a regisztrációt követően össze kell kapcsolnia bankszámláját az általa választott online fogadási számlával. Az eljárás általában gyors, és számítógépen vagy mobiltelefonon is elvégezhető.

A fizetési mód igénybevétele bankszámla nélkül nem lehetséges. A felhasználónak nagykorúnak kell lennie ahhoz, hogy megszerezze a bank által szükséges személyazonosító okmányokat. A pénzátutalási számlának van néhány hátránya. A legtöbb bank megköveteli a felhasználóktól, hogy meghatározott ideig aktívak legyenek. A játékosok fiókjait törölhetjük, ha hosszabb ideig inaktívak maradnak. Ahhoz, hogy visszakapják a pénzüket, be kell menniük a bankba, vagy fel kell hívniuk az ügyfélszolgálatot.

Pénzátutalási számlanyitási folyamat
Pénzátutalási ügyfélszolgálat

Pénzátutalási ügyfélszolgálat

A legtöbb bank ügyfélszolgálati osztálya nagyra értékeli az ügyfeleket. A játékosok egyszerűen felvehetik a kapcsolatot akár a bankkal, akár a fogadási számlával. Elmulasztott befizetés esetén a játékosnak először fel kell hívnia a fogadási számlát, hogy megnézze, megkapta-e az összeget.

Ha nem, a játékosnak fel kell vennie a kapcsolatot a bankjával további információért. A pénzkivonás akkor is tartható, ha a bank ellenőrizni kívánja a játékos személyazonosságát. A feladatok többsége banklátogatás nélkül is elvégezhető.

Minden banknak saját kapcsolattartója van. De a játékosnak a következőket kell keresnie:

 • A weboldal GYIK
 • Közösségi média oldalak
 • Támogatási e-mail
 • Hívja a számokat
 • Élő chat
Pénzátutalási ügyfélszolgálat