A legjobb Litecoin esport bukmékerek 2023

A fiat valuta használata online tranzakciókhoz meglehetősen hétköznapinak tűnik. Nem feledkezve meg az inflációról, az idővel csökkenti annak értékét. Azonban a kriptovaluták jelentik a jövőt, mivel nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mikor és hogyan használják őket. Még jobb, ha a digitális érméket nagyobb valószínűséggel értékelik. A Litecoin (LTC) a jövőt is képviseli.

A felhasználók közvetítők nélkül cserélhetik. Felejtsd el a hitelkártyákat és a banki átutalásokat; Az LTC kényelmesebb az esport fogadáshoz. A hagyományos fizetési módok néha problémákat okozhatnak, ha online fogadóirodákban használja őket. Ha olyan országban él, ahol erősen korlátozzák a fogadásokat, fontolja meg egy tisztességes VPN-be való befektetést, és iratkozzon fel egy Litecoin fogadóirodába (nézze meg a legjobb 10-es listánkat a legjobb ajánlásokkal). Így élvezni fogja az LTC fogadást, bárhol is van.

A legjobb Litecoin esport bukmékerek 2023
A Litecoinról

A Litecoinról

2022 januárjában a Litecoin a világ 21. legnagyobb digitális valutája a piaci kapitalizáció alapján, ára 148,57 dollár. Növekvő népszerűsége miatt sok kripto-rajongó számára vált alapvető fontosságúvá. A Litecoin egy altcoin (alternatív titkosítás), amelyet 2011. október 13-án indított el Charlie Lee, aki a Google-nál mérnökként dolgozott.

Ez a Bitcoin kódbázis származéka, de többször módosították. Mint minden más virtuális érme, az LTC is decentralizált fizetési hálózatot használ, amelyet sem magánszemély, sem kormányzati hatóság nem ellenőriz. Összehasonlítva ezzel Bitcoin, amely az SHA-256-on alapul, a Litecoin a Scrypt-et használja munkaellenőrzési algoritmusként, és gyorsabb blokkgenerálási sebességgel rendelkezik.

A Litecoin MIT License, a Massachusetts Institute of Technology ingyenes szoftverlicencével büszkélkedhet. Világszerte bárhol használható, lehetővé téve a peer-to-peer tranzakciókat magánszemélyek, kereskedők és befektetők között. Manapság számos fogadóiroda elfogadja ezt a fizetési lehetőséget az esportok esetében. Nagyobb blokkjainak köszönhetően a Litecoin tranzakciók gyorsabbak és olcsóbbak.

Amikor a befizetési mód egy esport fogadási oldalon, az LTC feldolgozása nagyjából 3 percet vesz igénybe, míg a Bitcoin körülbelül 6 percet vesz igénybe. A Bitcoin hálózat forgalmasabb, és egyes tranzakciók akár egy órát is igénybe vehetnek. Másrészt az LTC-díjak a Bitcoin egytizedét teszik ki, így jobb választás a sebesség- és költségvetés-tudatos sportfogadók számára.

A Litecoinról
A Litecoin használata az online esport fogadóirodákban

A Litecoin használata az online esport fogadóirodákban

A befizetésnek LTC pénztárcából kell származnia, bár nem kötheti közvetlenül bankszámlához. A pénztárcát azonban egy másik kriptopénztárcáról vagy csereplatformról is finanszírozhatja hitelkártya használatával. Ha szeretne fogadni a Litecoin esportokra, keressen egy bukmékert, amely támogatja ezt a digitális érmét. Ha kétségei vannak, számítson a 10 legjobb Litecoint használó bukmékerünkre, amelyek átláthatóságát, méltányosságát és biztonságát szakértők ellenőrizték.

Hogyan tegyünk közvetlen befizetést Litecoinnal

Miután talált egy jó Litecoint esport fogadási oldal, a fiók finanszírozásának egyszerűnek kell lennie. Kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Jelentkezzen be az eSports fogadási fiókba
 2. Válassz egy eSport játékot, amelyre fogadni szeretnél, és kattints a lejátszás gombra
 3. A rendszer átirányít egy letéti oldalra
 4. Válassza ki a kriptovalutát, majd a Litecoint befizetési módként
 5. Egy felugró oldalon jelentkezzen be Litecoin pénztárcájába
 6. Adja meg a bukmékernek utalandó összeget bankrolljaként
 7. LTC pénztárcájában kattintson a Küldés gombra
 8. A tranzakció véglegesítéséhez hajtsa végre az ellenőrzést a képernyőn

A Litecoin átutalása azonnali, és a megerősítő oldalra kerül. A fizetésről nyugtát kap az e-mail címére. A pénz elérhető lesz az esports számláján, így azonnal elkezdhet fogadni. A befizetés előtt győződjön meg arról, hogy ismeri a fogadóirodák által megengedett minimális befizetési összeget. A Litecoin esetében nincs napi befizetési limit. Ezért bármilyen összeget befizethet, amikor csak akar.

A Litecoin használata az online esport fogadóirodákban
Hogyan lehet kivonni a Litecoin segítségével

Hogyan lehet kivonni a Litecoin segítségével

Mivel Ön már használta a Litecoin fizetési lehetőséget az esportokhoz, nyereményét gyorsan kifizetheti LTC pénztárcájába. Ezt megteheti okostelefonján, mert a legjobb Litecoin fogadóiroda mobilbarát. Ügyeljen arra, hogy a helyes rendeltetési helyet vagy címet adja meg, mivel minden átutalás visszafordíthatatlan. Kövesse az alábbi lépéseket, ha ezzel a fizetési móddal szeretné áthelyezni nyereményét eSports számlájáról.

 1. A fogadóirodák oldalán kattintson a kifizetések részre
 2. Válassza a Litecoint fizetési módként
 3. Lépjen LTC pénztárcájába, és másolja ki a címet, vagy olvassa be a QR-kódot okostelefonjával
 4. Illessze be a címet a fogadóirodák kifizetési részébe
 5. Adja meg a kivonandó összeget, szem előtt tartva a fogadóirodák minimális és maximális küszöbét
 6. Ellenőrizze, hogy minden adat helyes-e, mielőtt megnyomja a küldés/kérés gombot
 7. Egy megerősítő üzenet jelenik meg a képernyőn

Amint az esport szolgáltató megerősíti kérését, pénzt fog kapni LTC pénztárcájába. Használhatja online fizetésre, vagy átválthatja fiat pénzre az ilyen konverziókat támogató tőzsdéken keresztül. Ismétlem, a Litecoin nem ír elő tranzakciós korlátokat, de Önnek be kell tartania a fogadóirodák korlátait. A Litecoin kifizetése nem tarthat tovább két óránál.

Hogyan lehet kivonni a Litecoin segítségével
A Litecoin előnyei és hátrányai

A Litecoin előnyei és hátrányai

Történelmileg az emberek bíztak a kormányban a valuták kibocsátásában, de a Litecoint bányászattal hozták létre. A forgalomban lévő LTC-érmék száma rögzített. A bányászok számítási teljesítményt használnak ahhoz, hogy tranzakciókat adjanak a blokklánchoz. Blokklánc-alapú virtuális fizetőeszközként a Litecoinnak a következő előnyei és hátrányai vannak.

Előnyök

 • A leggyorsabb digitális tranzakciókat kínálja
 • Alacsony díjak
 • Az eSport fogadás privát és névtelen marad
 • Csúcskategóriás online biztonság
 • Megkerüli a földrajzi korlátozásokat

Hátrányok

 • A Litecoin ára rendszeresen zuhan, amikor a kriptoipar kudarcot szenved
 • Nem könnyű egy megbízható Litecoin bukmékerhez találni
A Litecoin előnyei és hátrányai
Litecoin számlanyitási folyamat

Litecoin számlanyitási folyamat

Technikailag nincs korhatár a Litecoin megszerzéséhez. Azonban az olyan bevált kriptotőzsdék, mint a Coinbase, csak a 18 éves vagy annál idősebb felhasználók számára teszik lehetővé az LTC bányászatát és kereskedelmét. Az LTC tokenek vásárlásának egyéb módjai nem követelik meg a 18 éven felüli felhasználókat. Sőt, a Litecoin használatához nincs szükség bankszámlára.

Mint korábban említettük, a Litecoin kriptokereskedési platformokon és tőzsdéken keresztül érhető el, mint például a Binance és a CoinbasePro. A kereskedők általában hagyományos valutákat és egyéb kriptovalutákat egyaránt Litecoinra cserélnek. Miután megvásárolta az LTC-t, tárolhatja LTC-tárcájában vagy több érmét tartalmazó pénztárcában.

Az LTC Wallet beállítása

A Litecoinok tárolására szolgáló pénztárca kiválasztásakor vegye figyelembe a biztonságot és a kényelmet. Amikor regisztrál egy digitális pénztárca szolgáltatónál, meg kell adnia:

 • Kormányzati igazolvány/vezetői engedély/útlevél
 • Email cím
 • Telefonszám
 • Születési dátum
 • Jelenlegi cím
 • Szelfi fotó

Ezzel az egyszerű eljárással beállíthatja.

1. Töltse le a Wallet alkalmazást a Google Play vagy az AppStore áruházból
2. Regisztráljon mobilszámával, e-mail címével vagy Facebook-fiókjával
3. Személyazonossága igazolásához adja meg személyes adatait
4. Állítson be egy PIN kódot és egy erős jelszót

A pénztárcát az asztalon is kinyithatja. A Litecoin pénztárcára való regisztráció ingyenes. A beállítást követően könnyedén tarthatja, vásárolhatja, eladhatja vagy használhatja az érméket esport-fogadásokhoz. Óvakodjon a kripto-csalásoktól, amelyek arra ösztönzik a Litecoin felhasználókat, hogy bizonyos cégekbe fektessenek be, csak azért, hogy az ilyen rendszerek hirtelen bezárjanak. A csalók általában eltűnnek, miután megtévesztettek a gyanútlan felhasználókat.

Litecoin számlanyitási folyamat
Litecoin ügyfélszolgálati lehetőségek

Litecoin ügyfélszolgálati lehetőségek

A Litecoin csereplatformokkal többféleképpen is kapcsolatba léphet:

 • Email
 • Online kapcsolatfelvételi űrlap
 • Élő ügynökök
 • A közösségi média támogatása

A gyors válasz érdekében küldje el kéréseit azon az e-mail címen, amelyet a csereplatformon való regisztrációhoz használt. Általában ki kell választania a kérdés kategóriáját. Legyen a lehető legrészletesebb.

Litecoin ügyfélszolgálati lehetőségek