A legjobb EcoPayz esport bukmékerek 2023

Az EcoPayz egy online fizetési megoldás globális ügyfélkörrel. Jelenleg a szolgáltatások több mint 170 különböző országban érhetők el, és több mint 46 külföldi valutát támogatnak. A szolgáltatások mindegyike előre fizetett, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak pénzt kell befizetniük az ecoPayz számlájukra, mielőtt bármilyen fizetést hajtanának végre a szolgáltatás használatával. Ez magában foglalja a pénz átutalását egy online fogadási számlára.

Az online fizetés mellett a felhasználók ecoPayz Mastercard kártyát is kaphatnak. Az EcoPayz Mastercard kártyája a világ bármely pontján használható fizikai helyeken történő vásárlásra vagy ATM-ből történő pénzfelvételre. A kártya fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek egy részét a felhasználók a fiókjukból kezelhetik.

A legjobb EcoPayz esport bukmékerek 2023
Az EcoPayz-ről

Az EcoPayz-ről

Az EcoPayz egy népszerű online fizetési szolgáltató, több százezer aktív felhasználóval szerte a világon. Az online vállalkozások többsége fizetési módként is kínálja népszerűségét.

Az ecoPayz története

Az EcoPayz-t még 2000-ben alapították EcoCard néven. A céget 2013-ban nevezték át ecoPayz-re. Az évek során az ecoPayz folytatta szolgáltatásainak nyújtását és fejlesztését. 2009-ben a PSI-Pay, az ecoPayz tulajdonában lévő egyesült királyságbeli székhelyű vállalat a Mastercard Company fő tagja lett, és megkezdte a kártyák kibocsátását. Ugyanebben az évben megjelent az iPhone alkalmazásuk is.

2013-ban, miután a cég ecoPayz névre váltott, elindította az oldal mobil verzióját. 2016-ban további biztonsági funkciókat vezetett be a webhelyen, beleértve a kétlépcsős ellenőrzési folyamatot. Mindegyikük új ecoAccount dizájnnal érkezett.

Fizetési lehetőségek

A felhasználóknak pénzeszközöket kell befizetniük az ecoPayz számlájukra, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajthatnak a számlán. A befizetésnek többféle módja van. A legnépszerűbb lehetőségek a hitelkártyák, betéti kártyák, közvetlen banki átutalások és helyi befizetési lehetőségek.

A felhasználók ezután közvetlenül fizethetnek a számlájukról a címzett számláira, beleértve az online vállalkozásokat is. A fizetést a vállalkozás is kezdeményezheti, csak a visszaigazolásra kéri a felhasználókat. Általában ez a helyzet az online fogadóirodákkal, ahol a fogadó számlája kezdeményezi a tranzakciókat. A fizetés másik módja az ecoPayz Mastercard. Ehhez a felhasználóknak olyan üzleteket kell találniuk, amelyek elfogadják a kártyát.

Az EcoPayz-ről
Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével

Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével

A játékosnak ecoPayz számlával kell rendelkeznie, mielőtt befizetne egy online kaszinóba. A fiók regisztrálása viszonylag egyszerű és ingyenes. A felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy megadják adataikat és e-mail címüket. Emellett biztonsági kérdésekre is meg kell válaszolniuk, és biztonsági okokból jelszót kell választaniuk. Az e-mail cím megerősítése után a fiók készen áll a használatra.

A felhasználók ezután befizethetnek pénzt az ecoPayz számlákra preferált módszerekkel, például hitelkártyákkal vagy helyi fizetési módokkal. A felhasználók ecoPayz-jüket a bankszámlájukhoz is csatlakoztathatják. Ez lehetővé teszi számukra, hogy bankszámlájukról közvetlenül az online kaszinószámlájukra utaljanak át. Ez elősegíti a betétek gyorsabb befejezését, mivel a közvetlen banki betétek teljesítése általában hosszabb ideig tart.

Befizetési limitek

Általában a különböző fogadási szolgáltatók különböző limiteket határoznak meg a minimális és maximális összegre vonatkozóan, amelyet a játékosok egy napon belül befizethetnek. A játékosok egy napon belül többször is befizethetnek, így megkerülhetik a maximális tranzakciós limiteket. A játékosoknak csak elegendő pénzeszközzel kell rendelkezniük az ecoPayz számlájukon.

A korlátozó tényező az, hogy az ecoPayz korlátozza azt az összeget, amelyet a felhasználók bármikor tarthatnak a számlájukon. Az összeg általában a számlaszinten alapul. Például a Silver számla legfeljebb 15 000 euró egyenleget tesz lehetővé. A VIP számlaszintnek nincs korlátja a számlaegyenlegnek. A minimális egyszeri tranzakció összege általában 10 euró minden számlaszinten.

Hogyan lehet befizetni az EcoPayz segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével

Az ecoPayz használatával online kaszinóból történő pénzfelvétel is viszonylag egyszerű. A játékosoknak először be kell jelentkezniük a kaszinószámlájukra, és meg kell erősíteniük, hogy van elég pénzük a kifizetéshez. A következő lépés annak megerősítése, hogy az online kaszinó felajánlja-e az ecoPayz fizetési lehetőséget.

A játékosok ezután navigálhatnak fogadási számlájuk banki oldalára, és megkereshetik az ecoPayz kifizetési lehetőségeit. A következő lépés a kivont összeg összegének és a számlának a megadása, amelyre a kaszinónak küldenie kell a pénzt. Az első használat alkalmával a kaszinó fizetési oldala átirányítja a felhasználókat ecoPayz számláikra, ahol csak meg kell erősítenie a fiók és a kaszinó összekapcsolását.

A pénzfelvétel feldolgozási ideje

A pénzfelvételi feldolgozási idők a különböző online kaszinókban változnak. A legtöbb kaszinóban a kifizetések általában egy és három munkanapot vesznek igénybe. A pénzeszközök felhasználhatók vagy átutalhatók egy másik számlára, amint megjelennek az ecoPayz oldalon. Mobilon is lehet pénzt kivenni, feltéve, hogy a játékosok mobilon keresztül érhetik el az online kaszinót.

Hogyan lehet pénzt kivenni az EcoPayz segítségével
EcoPayz előnyök

EcoPayz előnyök

Az ecoPayz-en keresztül történő befizetés és kifizetés gyors és egyszerű. A fizetési mód használatában nincs jelentős tanulási görbe.

Az ecoPayz felhasználók előre fizetett betéti kártyát kaphatnak. Az ecoPayz Mastercard hasznos lehet, ha a felhasználók nem férnek hozzá online fiókjukhoz.

47 különböző valutát támogat, ami meglehetősen egyszerűvé teszi a nemzetközi fizetéseket.

A tranzakciók elég gyorsak. A tranzakciófeldolgozáshoz nincsenek hosszadalmas jóváhagyási folyamatok.

Kiváló biztonsági funkciókat kínál, hogy a felhasználók nyugalmat élvezzenek tranzakciók során.

EcoPayz előnyök
EcoPayz hátrányok

EcoPayz hátrányok

  • Szolgáltatásaik egyes országokban nem érhetők el
  • A belső átutalásokért díjat számít fel
  • A fiókoknak számos korlátozása van a szintek alapján.
EcoPayz hátrányok
EcoPayz számlanyitási folyamat

EcoPayz számlanyitási folyamat

Az ecoPayz fiók regisztrálásához a felhasználóknak először meg kell látogatniuk az ecoPayz hivatalos webhelyét, és rá kell kattintaniuk a Regisztráció gombra. A felhasználóknak ezután különféle adatokat kell megadniuk, például e-mail címet és lakóhely szerinti országot. A felhasználónak ki kell választania egy felhasználónevet, a preferált pénznemet és a nyelvet, majd létre kell hoznia egy jelszót. A hibák esélyének minimalizálása érdekében a felhasználóknak kétszer kell megadniuk a létrehozott jelszót.

A következő lépés a személyes adatok megadása. Ide tartozik a teljes név, születési dátum és mobiltelefonszám. A felhasználóknak meg kell adniuk egy érvényesítő kódot, majd el kell olvasniuk és el kell fogadniuk a feltételeket. A Fiók létrehozása gombra kattintás után a fiók azonnal használatra kész. A felhasználóknak azonban továbbra is az e-mail címükre küldött linkre kell kattintaniuk ellenőrzés céljából.

Követelmények

A felhasználóknak meg kell felelniük néhány követelménynek, hogy ecoPayz-számlát nyithassanak. Az első az, hogy a felhasználóknak olyan országok lakosainak kell lenniük, ahol az ecoPayz engedélyezett. A másik fő követelmény, hogy a felhasználónak 18 évesnél idősebbnek kell lennie.

Bankszámlához kapcsolás

Az ecoPayz bankszámlához kapcsolható. Ezzel meglehetősen egyszerűvé válik az átutalás a bankszámla és az ecoPayz számla között.

EcoPayz számlanyitási folyamat
EcoPayz ügyfélszolgálati lehetőségek

EcoPayz ügyfélszolgálati lehetőségek

Az EcoPayz felhasználói két fő módon érhetik el az ügyfélszolgálatot. Ezek tartalmazzák:

  • Élő chat Az élő csevegés eléréséhez a felhasználóknak meg kell látogatniuk az ecoPayz súgóoldalát. A felhasználónak meg kell adnia a teljes nevét, e-mail címét és a lekérdezést az élő csevegés megkezdéséhez.
  • Email: Az ügyfelek e-mailben is kapcsolatba léphetnek a támogatással, amelyet az ecoPayz súgóoldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldenek el.

Az EcoPayz ügyfélszolgálati csapata általában barátságos és professzionális. A felhasználók többsége általában kielégítő választ kap tőlük. Időnként azonban több napig is eltart a válasz megérkezése. Ez meglehetősen nagy kihívást jelenthet olyan esetekben, amikor a lekérdezések sürgősek.

EcoPayz ügyfélszolgálati lehetőségek