A legjobb Dogecoin esport bukmékerek 2023

Mára már egyértelmű, hogy az online eSport fogadási oldalakon fizethetsz kriptovalutákkal. Azonban nem minden szolgáltató engedélyezi az online eSport fogadást a Dogecoin segítségével. Ha talál egy platformot, amely elfogadja ezt a digitális érmét, ez az útmutató minden szükséges információt megad.

A Dogecoin decentralizált rendszerrel rendelkezik, és nulla kormányzati ellenőrzést élvez. Nem számít, honnan fogad, a hálózat ugyanaz. Az Esports fogadás a Dogecoinon keresztül rejtve tartja online személyazonosságát, mivel nem kell megadnia valódi személyazonosságát a szerencsejáték-számlája finanszírozásakor. Kérjük, tájékozódjon az eSports fogadási webhelyeken, hogyan működik.

A legjobb Dogecoin esport bukmékerek 2023
Minden, amit a Dogecoinról tudni kell

Minden, amit a Dogecoinról tudni kell

A Dogecoin (DOGE) a Luckycoin Litecoin alapú nyílt forráskódú kriptovaluta származéka. A működési bizonyítási mechanizmus script technológiát használ. Az érmét 2013. december 6-án dobta piacra két szoftvermérnök – Billy Markus, Portland, Oregon állambeli IBM programozó és barátja, Jackson Palmer, az Adobe Inc. termékmenedzsere Sydney-ből, Ausztráliából.

Míg viccnek indult, a Shiba Inu kutya logóját viselve, a DOGE fokozatosan vonzotta a tömegeket, és 2021 májusára elérte a 85 milliárd dolláros piaci felső határt.

Jackson Palmer gúnyolódni akart vele kriptovaluta hype, és az emberek szkeptikus elemzőnek nevezték. Tweetjei sok pozitív visszajelzést kaptak, amikor bemutatta a Dogecoin.com-ot.

Eközben Billy Markus kriptovalutát próbált kifejleszteni, de marketing erőfeszítései eredménytelenek voltak. Felkereste Plamert, és kihasználta a Dogecoin nyüzsgését, hogy eladjon egy szoftvert, amely ma már az igazi Dogecoin.

Minden, amit a Dogecoinról tudni kell
A Dogecoin népszerű kriptovaluta?

A Dogecoin népszerű kriptovaluta?

A Dogecoin egy globális érme, és használható a fizetési mód az esporton történő szerencsejátékokhoz. Bővülő felhasználói bázisa jövedelmező befektetési lehetőségeinek tudható be. A Bitcointól eltérően a Dogecoin szándékosan magas kínálattal rendelkezik. Szinte minden kriptográfiai út, a szabad piacoktól a kriptopénztárcákig és a tőzsdékig, támogatja a DOGE-val folytatott kereskedést.

Úgy tűnik, ez egy népszerű befizetési mód azokban az országokban, amelyek még nem legalizálták az online szerencsejátékokat. Az anonimitás mellett a DOGE erősen titkosított, minimális a feltörés esélye.

A Dogecoin lehetővé teszi az eSport fogadók számára, hogy egyszerűen és gyorsan finanszírozzák számláikat. Minden érmének meghatározott értéke van, és az esport fogadók felhasználhatják őket a tétre kedvenc esport játékok CS-ből: GO, DOTA2, LoL stb.

A Dogecoin népszerű kriptovaluta?
Hogyan lehet befizetni Dogecoinnal

Hogyan lehet befizetni Dogecoinnal

A befizetés előtt ellenőrizze, hogy van-e új játékos bónusz kódok és egyéb promóciók. Ezután, ha készen áll, kövesse az alábbi utasításokat:

 • Nyisson számlát egy eSports bukmékernél, és jelentkezzen be
 • Győződjön meg arról, hogy a webhely elfogadja a DOGE-t. Ezenkívül a Dogecoinnak meg kell jelennie a pénztáros részben elérhető fizetési lehetőségek listáján.
 • Lépjen a befizetések fülre, és kattintson a „Dogecoin” lehetőségre, mint preferált befizetési módra
 • Megjelenik egy új ablak, ahol kezdeményezheti a tranzakciót
 • Adja meg Dogecoin pénztárcájának címét és bejelentkezési adatait
 • Olvassa be az esport szolgáltató által biztosított QR-kódot, vagy írja be a digitális pénztárca címét
 • Adja meg a befizetni kívánt összeget a DOGE-ban. Egyes webhelyek kérni fogják, hogy adja meg az összeget USD-ben, és váltsa át DOGE-ra
 • Erősítse meg a tranzakciót, majd kattintson a Küldés gombra
 • Fogadási egyenlege néhány percen belül megjelenik

Dogecoin használata Esports webhelyeken

A Dogecoint percenként bányászják, és egy kriptotárcában tárolják. Ezt a pénztárcát nem lehet bankhoz csatlakoztatni, mert szinte minden ország nem rendelkezik hivatalos szabályozási szabályzattal a DOGE-ra.

Ha a Dogecoint befizetési módként használja az esportokhoz, akkor ingyenes átutalást hajt végre egy esport bukmékerhez. Ha van díj, azt a szerencsejáték-webhelyen múlik, ami ritka. Bármilyen összeggel lebonyolíthat a DOGE-val, de ügyeljen arra, hogy az az üzemeltető befizetési limitjén belül legyen.

Hogyan lehet befizetni Dogecoinnal
Hogyan lehet pénzt kivenni a Dogecoin segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Dogecoin segítségével

Bár a Dogecoin befizetések viszonylag gyorsabbak, mint a kifizetések, a két folyamat gyakorlatilag azonos. De minden eSports szerencsejáték-oldalnak van minimális és maximális pénzkivonási korlátja naponta, hetenként vagy havonta. Az eljárás így fog kinézni:

 • Lépjen be az esport bukmékerhez, és jelentkezzen be fiókjába
 • Lépjen a fizetési részre, és kattintson a "Kivonások" gombra
 • Válaszd a Dogecoint a készpénzfelvétel módjának
 • Másolja ki Dogecoin pénztárcájának címét, és írja be a kifizetési oldalon
 • Adja meg a kifizetés összegét
 • Nyomja meg az érvényesítés gombot, és várja meg, amíg megérkeznek Dogecoinjai
Hogyan lehet pénzt kivenni a Dogecoin segítségével
Dogecoin visszavonási időkeret és díjak

Dogecoin visszavonási időkeret és díjak

Ha arra kíváncsi, milyen gyorsan történik a készpénzfelvétel, a válasz az, hogy ez attól függ. Természetesen gyorsabb, mint a szokásos banki módszerek, de csak azután, hogy az esports webhely jóváhagyta a visszavonást. A webhelyen akár 48 órát is igénybe vehet a hitelesítési adatok ellenőrzése.

A blokklánc rendszerben nincs késés, mivel a Dogecoin főkönyv percenként számos tranzakciót dolgoz fel. Ideális esetben egy-két napon belül meg kell várnia a nyereményt a számláján.

A jó hír az, hogy a Dogecoin rendszer nem számít fel feldolgozási díjat az esport szerencsejátékokból történő pénzkivonásért. A bukméker csak a kriptográfiai csere során számít fel díjat, ami elhanyagolható.

Dogecoin visszavonási időkeret és díjak
A Dogecoin előnyei és hátrányai

A Dogecoin előnyei és hátrányai

Egy hatalmas kriptoközösség támogatja a DOGE-t. Szabadon fogadhat az érmével, ha országában legalizálták az online szerencsejátékokat. Ha a fogadás korlátozott az Ön régiójában, használjon VPN-t egy Dogecoinnál eSport weboldal. Olvassa el a DOGE esport fogadásokra való felhasználásának előnyeit és hátrányait.

Profik

 • Egyszerű, gyors és biztonságos tranzakciók
 • Teljes anonimitás
 • Nincs bányászati korlátozás
 • Decentralizált csere kompatibilitás
 • Hozzáférés speciális kripto bónuszokhoz
 • A játékosok könnyedén szerezhetnek több DOGE-t, miután megnyerték a fogadásokat

Hátrányok

Míg a DOGE-ba történő befektetés számos előnnyel jár, úgy tűnik, hogy az érme néhány negatív tényező miatt bajban van.

 • Bár szórakoztató, nem igazán innovatív
 • Nincs ellátási sapka
 • Ez a pump-and-dump sémákhoz kapcsolódik
A Dogecoin előnyei és hátrányai
Dogecoin számlanyitási folyamat

Dogecoin számlanyitási folyamat

Az első lépés a DOGE online fogadáshoz való használatához az érmék megvásárlása. A kriptovaluta nem fiat pénz, így semmiképpen sem léphet be egy pénzintézetbe és vásárolhat belőle. A Dogecoinok megszerzésének folyamata online történik.

Kezdje azzal, hogy regisztráljon egy megbízható kriptocsere-platformon, mint például a Binance. Várja meg, amíg profilját e-mailben igazolják. Ezután böngészhet a nyílt piacon elérhető kriptokódok között, és megnézheti, megéri-e befektetni a DOGE-ba.

A DOGE vásárlása nemzetközileg elfogadott betéti és hitelkártyákkal lehetséges. Alternatív megoldásként Bitcoint, Ethereumot vagy Rippelt is becserélhet Dogecoinra. Amint az érmék készen állnak az átutalásra, a csere az Ön pénztárcájában tárolja őket, és egy fillért sem kell fizetnie.

Dogecoin számlanyitási folyamat
Digitális Dogecoin számla létrehozása

Digitális Dogecoin számla létrehozása

Valószínűleg létre kell hoznia egy pénztárcát egy jelszóval, amelyet online fog használni, amikor eSports fogadási számláját finanszírozza. Ehhez nincs szükség bankszámlára, és nincs korhatár sem. A digitális pénztárca megnyitásának lépései a következők.

 1. Keressen egy jó hírű és ellenőrzött kriptotőzsdét, és regisztráljon
 2. Válasszon egy megfelelő Dogecoin pénztárcát (MultiDoge/full vagy Dogecoin Core/light), és kövesse a nyitási útmutatót
 3. Töltse le okostelefonjára a Dogecoin pénztárca alkalmazást
 4. Nyissa meg az alkalmazást
 5. Válassza ki a használni kívánt kriptovalutákat, és jegyezze fel a befizetés címét
 6. Igazolja címét
Digitális Dogecoin számla létrehozása
Dogecoin ügyfélszolgálati lehetőségek

Dogecoin ügyfélszolgálati lehetőségek

A Dogecoin pénztárca szolgáltatókkal közvetlenül a weboldalukon lehet kapcsolatba lépni az alábbi módokon:

 • Élő chat
 • Email
 • Súgó/GYIK oldal

A részletes útmutatók olyan kérdésekre adnak választ, mint a kripto használata, az árképzés és a számlázás a tőzsdei oldalon. Ezzel szemben az engedéllyel rendelkező Dogecoin esport fogadási oldalakat kínál kifogástalan ügyfélszolgálattal. Ezenkívül a támogatási osztálynak van egy telefonvonala, amely biztosítja a sürgős ügyek mielőbbi megoldását.

Dogecoin ügyfélszolgálati lehetőségek