A legjobb Bitcoin esport bukmékerek 2023

A Bitcoin egy határok nélküli fizetési lehetőség az esport fogadásokhoz, amely lehetővé teszi a különböző összegű pénz zökkenőmentes átutalását a felek között. Ez a digitális valuta népszerű formája a különböző osztályokhoz tartozó emberek körében szerte a világon. A magánszemélyek és a vállalkozások is használhatják a bitcoint áruk és szolgáltatások vásárlására, ahogy az a hagyományos valutaformák esetében is történik.

Egyedülálló különbség azonban a Bitcoin fizetési lehetőségként való használatában, hogy a bank nem érintett. Ez az oka annak, hogy a bitcoinok használatával kapcsolatos költségek alacsonyabbak, mint a hagyományos valuták fizetési lehetőségként történő használata esetén.

A legjobb Bitcoin esport bukmékerek 2023
Hogyan kezdjük el a Bitcoin fogadást

Hogyan kezdjük el a Bitcoin fogadást

A Bitcoin, mint fizetési lehetőség népszerűsége napról napra növekszik. Befektetők és felhasználók milliói alkalmazzák a Bitcoin használatát áruk és szolgáltatások fizetésére. Ennek a fizetési lehetőségnek az esport fogadásban való használata tehát ettől a növekvő népszerűségtől függ.

A Bitcoin hálózat 2009. január 3-án jött létre. Nakamoto Satoshi ezen a napon bányászta ki az első bitcoint, ami 50 bitcoint ért. Azóta a Bitcoin használata kibővült, és elég sok ember és gazdálkodó szervezet érdeklődött iránta, mint fizetési lehetőség iránt.

Hogyan kezdjük el a Bitcoin fogadást
Mit kell szem előtt tartani, ha bitcoinokkal fogad

Mit kell szem előtt tartani, ha bitcoinokkal fogad

Mivel az Egyesült Államokban található cég, a Bitcoin fizetési lehetőségként való használata népszerűbb az Egyesült Államokban, mint a világ bármely más országában. Népszerűsége az Egyesült Államokban számos tényezőhöz köthető, kivéve a bitcoin-cégek székhelyének fizikai közelségét, ami növeli a bizalom szintjét.

A Bitcoin által kínált magas szintű biztonság, az alacsonyabb tranzakciós költségek és a gyorsabb tranzakciók néhány ok, amiért a Bitcoinok folyamatosan népszerűvé válnak az emberek körében. Használata a Bitcoin esport fogadásban nem csak növeli népszerűségét, hanem kényelmet is kínál azoknak a felhasználóknak, akik már fizetési lehetőségként preferálják.

Mit kell szem előtt tartani, ha bitcoinokkal fogad
Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal

Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal

A Bitcoint elfogadó online kaszinók a leggyorsabban fizetők, és nagyobb kényelmet kínálnak a felhasználóknak a befizetések során. Bitcoin-befizetéshez a felhasználónak két fő, könnyen követhető lépést kell megtennie. Az első lépésben a felhasználó a sportfogadó vagy online kaszinó befizetési oldalára navigál, amelyhez játszania kell.

Ez az oldal fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja, attól függően, hogy a kaszinó mit tesz lehetővé. A második lépésben a felhasználó a bitcoint választja fizetési lehetőségként a befizetéshez. Az ezt követően végzett minden egyéb e második lépés alá tartozik.

A bitcoin opció kiválasztása után a felhasználó lépésről lépésre utasításokat kap arról, hogy mit kell tennie a későbbiekben. A felhasználók összekapcsolhatják kaszinószámlájukat bankszámlájukkal, hogy kényelmesebbé tegyék a befizetések folyamatát. A felhasználónak azonban mindig engedélyt kell adnia, mielőtt a pénzt a bankból a kaszinószámlára utalják. Hasonlóképpen, a felhasználók közvetlenül a szolgáltatóktól fizethetnek be.

Ez anélkül történik, hogy a pénznek a bankon keresztül kellene átmennie. A szolgáltató közvetlen befizetése nagyobb kényelmet kínál a felhasználók számára. A betéti limitek a felelős játéktechnikák részét képezik. Jelenleg azonban sok szolgáltatónak nincs napi betétje.

Hogyan lehet befizetni Bitcoinnal
Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal

Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal

A Bitcoinok online kaszinóból való kivonása négy alapvető lépést követ, amelyeket minden felhasználó könnyen elsajátíthat. Az első lépésben a felhasználó a választott online kaszinó pénztáros oldalára navigál. Az egyénnek meg kell tennie ezt a lépést, miután készen áll a kifizetésre a megadott kaszinóból.

A kaszinó pénztáros oldalán a fizetési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre a kifizetésekhez, ezek közé tartozik a Bitcoin is. A második lépésben a felhasználó a Bitcoint választja preferált kivonási lehetőségként. E lépés után a rendszer a következő két rendszerútmutató lépéshez vezet.

A harmadik lépés az egyén címének generálása. Ezt a lépést követi a cím ellenőrzése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az a helyes. A negyedik és egyben utolsó lépés a visszavonás engedélyezése. Ez a lépés a generált cím pontosságának ellenőrzésekor történik. Lehetőség van a szolgáltatótól való elállásra is, ami növeli a felhasználó kényelmét.

A befizetésekhez hasonlóan a napi kifizetési limitek arra törekszenek, hogy a játékosok válaszjátékát ösztönözzék. A felhasználók állítják be a pénzfelvételi limiteket, amelyeket a szolgáltatók azonnal életbe léptetnek. A szolgáltatóknál a pénzfelvétel mellett lehetőség van mobilfelvételre is, ami szintén tovább növeli a játékosok pénzhez jutásának kényelmét.

Hogyan lehet pénzt kivenni Bitcoinnal
A Bitcoin előnyei és hátrányai

A Bitcoin előnyei és hátrányai

A Bitcoinnak, mint minden más fizetési lehetőségnek, számos előnnyel és hátránnyal jár az egyes szervezetek számára, amelyek élni kívánnak vele. Az előnyök az oka annak, hogy egyre inkább elterjedt, míg a hátrányok az okai annak, hogy az emberek és cégek jelentős része továbbra is fenntartásokkal fogadja fizetési módként. A Bitcoin előnyei a következők:

  • Magas szintű hozzáférhetőség, amelyet határok nélküli jellege tesz lehetővé
  • Fokozott átláthatóság és felhasználói anonimitás
  • Központi hatalom hiánya
  • A Bitcoin hátrányai a következők:
  • Hiányoznak a megfelelő kormányrendeletek
  • Az elküldött bitcoinokat nem lehet visszafordítani
  • A bitcoinok rendkívül ingadozóak
A Bitcoin előnyei és hátrányai
Bitcoin számlanyitási folyamat

Bitcoin számlanyitási folyamat

A Bitcoin fizetéshez való használatához Bitcoin-számlával kell rendelkezni, amelyet három lépéssel lehet létrehozni. Az első a Coinomi leütése egy okostelefon segítségével. Az iOS okostelefont használók az App Store-ban, míg az Android okostelefonokat használók a Google Play áruházban keresik a Coinomi-t.

A Coinomi letöltése utáni második lépés a helyreállítási kifejezés lejegyzése. Ez egy 24 szavas kifejezés, amely minden egyén számára egyedi. A helyreállítási kifejezés leírása után a harmadik lépés a jelszó beállítása.

Egy jó és erős jelszónak legalább nyolc karakterből kell állnia. A karaktereknek tartalmazniuk kell számokat, betűket és speciális karaktereket. A betűknek kis- és nagybetűknek kell lenniük. Miután beállította a jelszót, a fogadó cím használatával hozzáadhatja a Bitcoinokat a pénztárcához. Szolgáltatói számla nyitása akkor is lehetséges, ha nincs bankszámlája.

Korhatár van azoknak, akik Bitcoin számlát szeretnének nyitni a szolgáltatónál. A 2017-ben életbe léptetett új irányelv 18 éves korhatárt ír elő mindenkinek, aki bitcoin számlát szeretne nyitni. Ez tehát azt jelenti, hogy az embernek legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy Bitcoin-számlát nyithasson és tarthasson.

Bitcoin számlanyitási folyamat
Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek

Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek

A Bitcoin cég ügyfélszolgálata jól jön az ügyfeleknek, különösen akkor, ha megvédik fiókjukat a gyanús tevékenységektől. A felhasználók szívesebben nyitnak fiókot megbízható és könnyen elérhető támogatással. A Bitcoin jó ügyfélszolgálatának megléte az oka annak, hogy sokan fontolgatják, hogy fizetési lehetőségként használják az esport fogadásokhoz.

A hagyományos fizetési módoktól és számláktól eltérően azonban az ügyfélszolgálati vonalak közül sok digitális pénznem nem köti össze a felhasználókat a kezelőkkel, akik segítséget tudnak nyújtani nekik. Amikor valaki felhívja a megadott támogatási vonalakat, összekapcsolja azokat az automatizált rendszerekkel, amelyek biztosítják a szükséges támogatást.

Bitcoin ügyfélszolgálati lehetőségek