Online esport fogadási befizetési módok 2023

Az esport fogadások népszerűsége az elmúlt néhány évben nőtt. Ennek eredményeként számos fogadóiroda kínált különféle esport fogadási piacokat. A fogadóirodák különböző fizetési módokat kínálnak ebben az iparágban. A sokféle banki lehetőség segíti őket szélesebb ügyfélkör elérésében.

Minden fizetési módnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek kissé megnehezíthetik a játékosok számára a legjobb megoldás kiválasztását. Ez a cikk azonban rávilágít néhány népszerű fizetési lehetőségre, amelyet az esport fogadók használnak, és a különböző lehetőségek mérlegeléséhez használt kritériumokat.

Visa

A Visa egy elektronikus pénzátutalási rendszer, amely megkönnyíti a bankok, kereskedők, fogyasztók és banki intézmények közötti tranzakciókat. Ez az egyik legkényelmesebb digitális fizetési mód, amelyet világszerte használnak. Még az engedéllyel rendelkező bukmékerek is használják a Visa-t befizetési módként a többrétegű védelemnek köszönhetően.

Mutasson többet
MasterCard

A Mastercard az egyik legnépszerűbb hitelkártya-hálózat, amelyet az online fizetések feldolgozására használnak világszerte. A legtöbb eSports kaszinó elfogadja a Mastercard kártyát, mivel ez egy megbízható és kényelmes fizetési mód. A játékosok a Mastercard segítségével biztonságos és biztonságos pénzátutalásokat hajthatnak végre, például befizetéseket és kifizetéseket.

Mutasson többet
Bitcoin

A Bitcoin egy határok nélküli fizetési lehetőség az esport fogadásokhoz, amely lehetővé teszi a különböző összegű pénz zökkenőmentes átutalását a felek között. Ez a digitális valuta népszerű formája a különböző osztályokhoz tartozó emberek körében szerte a világon. A magánszemélyek és a vállalkozások is használhatják a bitcoint áruk és szolgáltatások vásárlására, ahogy az a hagyományos valutaformák esetében is történik.

Mutasson többet
PayPal

A PayPal a PayPal Holdings, Inc. amerikai multinacionális vállalat tulajdonában lévő digitális pénztárca. A 2021-es Fortune 500 listán a 134. vállalat vitathatatlanul a világ legnagyobb e-pénztárcája 2021-ben. A PayPal szinte minden olyan országban elérhető, ahol van online pénzátutalási rendszer. . Díj ellenében transzferszolgáltatásokat kínál különböző online szolgáltatóknak, beleértve a sportfogadási webhelyeket is.

Mutasson többet
Paysafe Card

A 2000-ben négy osztrák által alapított fizetési platform mára több mint 40 országban nyújt pénzügyi szolgáltatásokat ügyfeleinek, köztük Európa nagy részének és Észak-Amerikában. 2015-re a paysafecard márka csatlakozott az Optimal Payments-hez, egy multinacionális digitális fizetési vállalathoz, amely átnevezte magát Paysafe Group-nak. Európában nincs szükség külső banki partnerre, mert a pénzforgalmi szolgáltató leányvállalata rendelkezik pénzügyi tranzakciók végzésére vonatkozó engedéllyel.

Mutasson többet
Neteller

A Neteller egy elektronikus pénzátutalási módszer, amelyet számos online kereskedelmi tevékenység során használnak, beleértve az online sportfogadási oldalakra irányuló és onnan érkező fizetéseket. Használható a Net+ kártyával közvetlenül pénzfelvételre, vagy bankszámlára utalásra. A szolgáltatás a PaySafe Group tulajdonában van, amely cég azóta felvásárolta a Skrillt, a Neteller korábbi versenytársát. Ez az egyik vezető e-transzfer szolgáltatás, amely 1999-ben alapította üzletét. Kanadában kezdte meg működését, de 2004-ben Man-szigetre költözött. A Skrill felvásárlását követően az egyik legnagyobb elektronikus pénzátutalási szolgáltatássá vált.

Mutasson többet
Skrill

A Skrill egy figyelemre méltó digitális pénztárca szolgáltató, amely több mint 130 országot szolgál ki világszerte. A felhasználók örömmel veszik igénybe pénzátutalási szolgáltatásait, mert gyors, megbízható és elképesztően egyszerű a használata. Emellett számos fizetési módot támogat, beleértve a banki átutalást, valamint a hitel- és betéti kártyákat.

Mutasson többet
American Express

Az AmEx-et 1850. március 18-án alapították New Yorkban. A cég kártyás fizetésre és utazási szolgáltatásokra specializálódott. 1958-ban vezették be az első American Express kártyát, és azóta folyamatosan újítják kínálatukat. Előre fizetett kártyákat, ajándékkártyákat, hitelkártyákat, üzleti hitelkártyákat, vállalati programokat, letéti igazolásokat (CD-ket) és megtakarítási számlákat kínálnak.

Mutasson többet

Bank transfer

Biztonságos fizetési módok

Biztonságos fizetési módok

A fogadók csak akkor használhatják kényelmesen a fizetési csatornát pénz befizetésére vagy kifizetésére, ha biztosak abban, hogy a fizetési mód biztonságos. Ehhez figyelembe kell venniük a biztonsági jellemzőket. Az alábbiakban kiemelünk néhány ellenőrizendő biztonsági funkciót.

Titkosítás

Minden figyelmes fogadónak gondoskodnia kell arról, hogy a fizetési szolgáltató titkosítsa az összes pénzügyi és személyes adatot, hogy megvédje őket a kíváncsiskodó szemektől. Az alkalmazott titkosítási technológiának is a legújabbnak és a legbiztonságosabbnak kell lennie.

Hitelesítés

Egy másik fontos biztonsági funkció, amelyet figyelembe kell venni, a hitelesítés. Minden kimenő befizetési vagy kifizetési kérelemnek megfelelő hitelesítést kell követelnie annak biztosítására, hogy illetéktelen személyek ne végezzenek tranzakciókat a játékos számláján. A kéttényezős hitelesítés az egyik leggyakoribb biztonsági funkció, amelyet az online fizetési kereskedők és kaszinók alkalmaznak. Egy további lépést vezet be a hitelesítési folyamatba a fokozott biztonság érdekében.

Jelkódok

A jelszavak az elmúlt években meglehetősen általánossá váltak. Ezek egy további biztonsági lépés, amely megköveteli a felhasználóktól egy további biztonságos jelszó megadását, amelyet általában a fizetési szolgáltató küld el a felhasználó e-mailjére vagy telefonjára.

A biztonsági jellemzők mellett a fogadóknak figyelembe kell venniük a fizetési szolgáltató általános hírnevét is. Az, amelyiknél számos fizetési csalás történt, valószínűleg nem lesz jó választás, függetlenül az általa kínált biztonsági funkcióktól.

Biztonságos fizetési módok
Banki mód kiválasztása

Banki mód kiválasztása

Az esport fogadóknak számos megfontolást kell mérlegelniük a banki módszer kiválasztásakor, hogy biztosítsák a legjobb eredményt. Egy kis kutatómunkára lehet szükség a tájékozott választáshoz. Íme néhány a legfontosabb szempontok közül.

 • Tranzakciós limitek: A tranzakciós limitek azt az összeget jelentik, amelyet a fogadók banki módszerrel egy napon belül vagy egyetlen tranzakcióban lebonyolíthatnak. A fogadó bankrolljának kell a fő befolyásoló tényezőnek lennie ebben a megfontolásban. Például a high roller fogadók csak olyan banki opciókat vegyenek fontolóra, amelyeknél magas a tranzakciós limit.
 • Elállási idők: Egyes fizetési módok általában bizonyos napok bizonyos óráira korlátozzák a kifizetési időt, és csak a hét néhány napjára. Ez meglehetősen kényelmetlen lehet néhány fogadó számára. Ugyanez vonatkozik a pénzfelvételi feldolgozási időkre is. Egy jó lehetőség a legkevesebb pénzfelvételi feldolgozási időt kínálja, és lehetővé teszi a kifizetések bármikor történő végrehajtását.
 • Biztonság: A biztonság talán a legkézenfekvőbb szempont. A játékosoknak csak azokra a banki módszerekre kell korlátozniuk választási lehetőségeiket, amelyek garantálják a legmagasabb szintű biztonságot minden tranzakcióhoz. Ugyanez vonatkozik a magánéletre is.
 • Díjak: A befizetésért vagy kifizetésért felszámított összeg is befolyásolja a játékos banki módszerének megválasztását. A legtöbb játékos általában előnyben részesíti azokat a fizetési csatornákat, amelyek alacsony díjakat kínálnak, vagy egyáltalán nem fizetnek.
 • Banki szolgáltatások: A különböző banki módszerek eltérő banki funkciókkal rendelkeznek. A fogadóknak mindig azokat kell választaniuk, amelyek a leghasznosabb és legfunkcionálisabb szolgáltatásokat kínálják, hogy a legtöbb előnyt élvezhessék.
 • Vevőszolgálat: Az ügyfélszolgálat egyike a leginkább figyelmen kívül hagyott szempontoknak, amelyeket a fogadók a banki módszer kiválasztásakor tesznek. Bár ritka néhány vezető banki szolgáltatónál, előfordulhatnak befizetési vagy kifizetési problémák. Ehhez az ügyfélszolgálattal való interakcióra van szükség a problémák megoldása érdekében. A fogadóknak ezért olyan banki szolgáltatókat kell választaniuk, amelyek barátságos és professzionális ügyfélszolgálatot kínálnak azonnal.
Banki mód kiválasztása
Hogyan kell befizetni

Hogyan kell befizetni

Az esport fogadáshoz történő befizetés folyamata általában meglehetősen egyszerű, de ez leginkább az alkalmazott banki módszertől függ. Egyes esetekben a befizetésnek több módja is van. Például a befizetési eljárás kezdeményezhető a fogadóoldalról vagy a bank oldaláról. Bármelyik esetről is legyen szó, az eredmény általában ugyanaz, beleértve az esetleges tranzakciós díjakat is.

PayPal használata az eSports fogadási oldalakon

A PayPal a sok fizetési lehetőség közé tartozik, amelyeket a játékosok használhatnak az esport fogadások befizetésére vagy kifizetésére. Ez különösen akkor van így, ha arról van szó esport fogadások nemzetközi fogadási oldalakon. A fizetési móddal történő befizetés viszonylag egyszerű és gyors. Itt vannak a követendő lépések.

A PayPal befizetés folyamata

Az első lépés, hogy bejelentkezzen vagy regisztráljon egy számlát egy olyan fogadási oldalon, amely elfogadja a PayPal-befizetéseket és esportot kínál. A játékos ezután navigálhat a banki oldalra, majd görgetve megtalálhatja a PayPal befizetési lehetőséget. A PayPal befizetési lehetőség elérésének folyamata egyes fogadási oldalakon a felhasználói felülettől függően eltérő lehet.

A PayPal befizetési lehetőségre kattintás után a fogadóoldalnak meg kell nyitnia egy űrlapot, ahol a fogadónak ki kell töltenie adatait. Az adatok között szerepel a név, a PayPal e-mail cím és a fogadó által befizetni kívánt összeg. Miután megerősítette, hogy az adatok helyesek, a fogadóoldal átirányítja a fogadót a PayPal-számlájára.

A fogadónak ezután be kell jelentkeznie a számlájára, és elegendő fedezettel kell rendelkeznie a befizetéshez és a tranzakció jóváhagyásához. Ha minden rendben van, a fogadónak csak meg kell adnia hitelesítő adatait, beleértve a jelszavakat, és el kell küldenie a tranzakciós kérelmet.

A PayPal befizetések feldolgozása általában valós időben történik. Ez azt jelenti, hogy a befizetett összegnek szinte azonnal meg kell jelennie a játékos játékszámláján, amint a tranzakció befejeződött.

Hogyan kell befizetni
A PayPalról

A PayPalról

PayPal az egyik legnépszerűbb fizetési mód az esport fogadásban. A PayPal Holdings, Inc. nevű amerikai multinacionális pénzügyi technológiai vállalat tulajdonában van. Ez az e-pénztárca különféle pénznemekben teszi lehetővé a tranzakciókat. A fizetési rendszer gyakorlatilag minden országban elérhető. Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy a legtöbb esport fogadási piacot kínáló fogadóirodák banki opcióként használják, mivel ez biztosítja, hogy a legtöbb fogadó könnyen és kényelmesen befizethessen pénzt. Íme, további okok miatt is olyan népszerű a PayPal.

 • Egyszerű használat: Az összes befizetési lehetőség közül a PayPal az egyik legkönnyebben használható. Annyira egyszerű, hogy még az újoncok is kedvelik az esport fogadásban.
 • Gyors feldolgozás: A PayPal befizetés valós időben történik. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak nem kell megvárniuk a feldolgozást, hogy pénz kerüljön fogadási számlájukra, és továbbra is élvezhesse az esport fogadásokat.
 • Megbízható biztonság: A PayPal az egyik legbiztonságosabb fizetési mód az esport fogadásokhoz. A fogadóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy pénzt veszítenek a csalóktól, ha megteszik a megfelelő óvintézkedéseket.
 • Nulla betéti díj: A PayPal nem számít fel díjat az esport fogadási oldalakon befizetett pénzekért. A fogadók így pontosan a szükséges összeget helyezhetik el. Ez is segít nekik jobban kezelni bankrolljaikat.
A PayPalról
Hogyan lehet kivenni a nyereményt a PayPal használatával?

Hogyan lehet kivenni a nyereményt a PayPal használatával?

Azok a szerencsés játékosok, akik fogadnak és nyernek az esporton, lehetőségük van nyereményük újbóli kockára tételére vagy visszavonására. Azok, akik a nyeremény visszavonását választják, számos fizetési lehetőséget mérlegelhetnek. A PayPal továbbra is az egyik leggyakoribb fizetési mód, amelyet a fogadók a pénzfelvételhez preferálnak.

Ennek legtöbb oka szinte hasonló ahhoz, hogy miért használják ezt a fizetési módot a befizetéseknél. Az egyetlen fő különbség az, hogy a PayPal-on keresztül történő kifizetések lényegesen tovább tartanak, ellentétben a befizetésekkel, amelyeket általában azonnal feldolgoznak.

Kivonási folyamat

A visszavonási folyamat elindításához, a fogadóknak először be kell jelentkezniük fogadási számlájukba. A következő fontos lépés a számlájukon rendelkezésre álló összeg ellenőrzése. Ez elengedhetetlen, mert jelzi a maximális összeget, amelyet felvehetnek. A játékosok ezután navigálhatnak a kifizetési oldalra, és kiválaszthatják a PayPal-t kifizetési lehetőségként.

A fogadási oldal általában megköveteli a játékosoktól, hogy töltsenek ki bizonyos információkat a visszavonási folyamat megkezdése előtt. Ez különösen igaz az első kivonásra. A játékosoknak meg kell adniuk annak a PayPal-számlának az adatait, amelyre a fogadóirodák átutalják a kivont összeget.

Fel kell tüntetniük a felvenni kívánt összeget is. Érdemes megjegyezni, hogy a fogadási számla egyenlegében szereplő összeg általában nem az az összeg, amelyet bizonyos esetekben ki lehet venni. Egyes fogadóirodák pénzfelvételi feldolgozási díjat számítanak fel, amelyet figyelembe kell venni.

Feldolgozási idő

A feldolgozási idők a fogadóirodákonként is eltérőek. Ennek az az oka, hogy eltérő időbe telik a benyújtott visszavonási kérelmek érvényesítése és jóváhagyása. Azonban amint a fogadóirodák jóváhagyják a kifizetési kérelmeket, a PayPalnak általában elég rövid időbe telik a tranzakciós folyamat befejezése.

A jóváhagyott tranzakciók mennyisége befolyásolhatja a fogadóirodák idejét. Azon fogadási oldalakon, amelyek gyors kifizetési tranzakciós időket kínálnak, a fogadók általában 24 órán belül felvesznek pénzt a számlájukon.

Hogyan lehet kivenni a nyereményt a PayPal használatával?
A legjobb fizetési módok az eSport fogadáshoz

A legjobb fizetési módok az eSport fogadáshoz

Az esport fogadások fizetési lehetőségeinek értékelése nem egészen egyszerű. Ennek oka a számos megfontolandó megfontolás, amelyek többségét kissé nehéz megkülönböztetni. Azonban minden fizetési lehetőségnél több dolog is kiemelkedik, amelyek remek indikátorokként használhatók.

Az első és legfontosabb szempont az, hogy jogos-e a fizetési lehetőség. Ennek az az oka, hogy számos fizetési lehetőség jelenik meg az iparágban, amelyek fő célja a fogadók átverése. Emiatt csak a legálisan bejegyzett és banki szolgáltatások nyújtására engedéllyel rendelkező fizetési lehetőségeket veszik figyelembe az értékeléseknél.

A fizetési lehetőségek rangsorolásának egyéb szempontjait tekintve a fizetési lehetőségek széleskörű ismerete és a játékosok visszajelzéseikben és értékeléseikben bemutatott tapasztalatai segítik a helyezést. Az alábbiakban kiemelünk néhány további tényezőt, amelyeken a felülvizsgálati fizetési lehetőségek alapulnak.

Megközelíthetőség: A fizetési lehetőség elérhetősége meglehetősen nyilvánvaló rangsorolási tényező. Ennek az az oka, hogy a fogadók általában olyan fizetési lehetőségeket választanak, amelyek számukra elérhetetlenek. A hozzáférhetőséget olyan tényezők befolyásolhatják, mint például a joghatósági problémák. Minél könnyebben elérhető egy fizetési lehetőség, annál előrébb kerül.

Biztonság: Amint azt korábban említettük, a biztonság az egyik alapvető tulajdonság, amelyet az esport fogadók figyelembe vesznek, amikor fizetési lehetőségeket keresnek. Emiatt a legjobb biztonsági funkciókat kínáló fizetési lehetőségeket előrébb sorolják. Ugyanez vonatkozik az adatvédelmi funkciókra is. A rangsor általában a legapróbb részletekre is kiterjed, mivel a legtöbb fizetési lehetőség szinte az összes elérhető legjobb biztonsági funkciót alkalmazza.

Népszerűség a szolgáltatók körében: A legtöbb esport fogadási oldal általában a népszerűség alapján kínál fizetési lehetőségeket. A népszerűség a minőség és a megbízhatóság jelzéseként használható. A szolgáltatók körében népszerűbb fizetési lehetőségek ezért magasabb minősítést érdemelnek.

Vevőszolgálat: Egy másik lényeges tényező, amelyet figyelembe kell venni a fizetési módok rangsorolásakor, az ügyfélszolgálat. A kiváló ügyfélszolgálatot kínáló fizetési módoknak általában magasabbnak kell lenniük, mint azoknak, amelyek gyenge vagy egyáltalán nem nyújtanak ügyfélszolgálatot. A professzionalizmus, a rendelkezésre állás és az ügyfélszolgálati csatornák néhány szempont az ügyfélszolgálat rangsorolásához.

Felhasználói felület: A helyezéseket a kezelőfelület vagy a fizetési mód felhasználóbarátsága is befolyásolja. A könnyen és kellemesen használható fizetési lehetőségek magasabb értékelést kapnak. Ennek az az oka, hogy több ügyfélkört fogadnak be, beleértve az újoncokat is az esport fogadások világában.

Feldolgozási idők: A különböző fizetési módok eltérő feldolgozási idővel rendelkeznek. Ez különösen igaz, ha a kivonásokról van szó. Azok a fizetési lehetőségek, amelyek a leggyorsabb kifizetési időt kínálják a biztonság és a biztonság megalkuvása nélkül, így magasabb rangot kapnak, mivel nagyobb kényelmet biztosítanak a fogadók számára.

Tranzakciós limitek: A tranzakciós limitek egy másik nagyszerű rangsorolási tényező. A fizetési módok, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy alacsony és magas összegeket is letétbe helyezzenek, a fogadók szélesebb körét szolgálják ki, és így magasabb helyezést érnek el.

A legjobb fizetési módok az eSport fogadáshoz
Felelősségteljes játék

Felelősségteljes játék

A fogadóknak mindig felelősségteljes játékot kell gyakorolniuk, annak ellenére, hogy sok izgalom, szórakozás és nyerési lehetőség rejlik az e-sport szerencsejátékkal. A felelősségteljes játék magában foglalja:

 • Önkontroll gyakorlása azzal kapcsolatban, hogy mennyi időt töltenek a fogadással.
 • Kerülje a szükségtelen fogadásokat.
 • Többek között az érzelmek kizárása minden fogadási döntésben.

Ez vonatkozik a bankroll ellenőrzésére is, ami azt jelenti, hogy csak ésszerű összegeket kell befizetni és a megfelelő összegeket fogadni.

A felelősségteljes játék biztosítja, hogy a fogadók ne szenvedjenek elviselhetetlen anyagi veszteségeket. Ezenkívül megelőzi a mentális problémákat, például a depressziót és a stresszt. Azok a fogadók, akik már szenvednek a felelőtlen szerencsejáték hatásaitól, azonnali segítséget kérjenek a hatások ellenőrzésére és az állapot súlyosbodásának megelőzésére.

Felelősségteljes játék