Legjobb Esport Regisztrációs bónusz 2023/2024

Az esport fogadási oldalak regisztrációs bónuszokat használnak, hogy új ügyfeleket vonzanak. A legjobb esport fogadási oldalak szinte mindegyike bőséges üdvözlő bónuszt kínál az új ügyfeleknek. Ezek olyan ajánlatok, amelyek további fogadási alapokat biztosítanak, amelyeket felhasználhat olyan esportokra, mint a Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends és mások.

Mindig jó a regisztrációs bónuszajánlatok használata, miután regisztrált egy online esport fogadási webhelyre. Ezek a webhelyek nagyszerű promóciókat kínálhatnak új ügyfeleik számára, amelyeket érdemes igénybe venni.

Legjobb Esport Regisztrációs bónusz 2023/2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Regisztrációs bónuszokat találhat az esport fogadási oldalakon

Regisztrációs bónuszokat találhat az esport fogadási oldalakon

Az első lépés a legjobb fogadási oldalak megtalálása esport bónuszok. Az új fogadók kihasználhatják a regisztrációs bónuszokat az eSport piacokat kínáló legtöbb fogadási oldalon. Az olyan ellenőrzött és megbízható cégek, mint az 1xBet, a Betsson és a Betsafe, számos vonzó regisztrációs ösztönzőt kínálnak, hogy új fogadásokat csábítsanak, hogy fogadjanak a platformjukon.

A következő lépés egy fiók létrehozása vagy regisztrációja. Válassza ki a kívánt fizetési módot és befizetés összegét, a többiről az esportsbook gondoskodik. Intelligens lehetőség ebben a szakaszban az apró betűs szöveg tanulmányozása, mivel általában az áthelyezési összegek és egyéb feltételek és kritériumok határozzák meg, hogy megéri-e az esport bónusz.

Az Ön által választott fogadóirodától függően előfordulhat, hogy azonnal megkapja bónuszalapját, míg mások megkérhetik, hogy az első befizetéskor kézzel írja be a kódot. Ne feledje, hogy az első befizetés nagysága a legtöbb esetben jelentős hatással van bónuszalapjára.

Regisztrációs bónuszokat találhat az esport fogadási oldalakon
Hogyan működik a regisztrációs bónusz?

Hogyan működik a regisztrációs bónusz?

Az eSportsbook regisztrációs ajánlatok leggyakoribb fajtája a befizetési bónusz, amelyet akkor láthat, amikor először regisztrál egy új webhelyre.

A webhely elfogadja a befizetését, és ingyenes fogadási kreditet biztosít Önnek, amellyel fogadásokat tehet a platformjukon. Ez 100%-ban igaz, néhány esetben azonban eSport fogadási oldalak csak 50%-os egyezést biztosítanak, ami azt jelenti, hogy csak a befizetett összeg felét írják jóvá.

Ahogy ez az elején megtörténik, a regisztrációs bónuszok ritkán befolyásolják a fogadás módját vagy arra, hogy melyik e-sportra tesz tétet, hacsak az apró betűs részben nincs feltüntetve. A befizetési meccseknél általában megvan a minimális befizetési követelmény a bónusz aktiválásához, valamint a maximális plusz összeg, amelyet a webhely ad Önnek, ha megfelel.

Például a webhely jelezheti, hogy a bónusz csak akkor aktiválódik, ha legalább 10 dollárt fizet be, és a promóció csak megduplázza a befizetését, legfeljebb 500 dollár ingyenes kreditig. Más szóval, ha 500 dollárt vagy kevesebbet fizet be, a webhely 100 százalékban megegyezik a befizetésével. Ha azonban 600 dollárt fizet be, a bónusz készpénze csak 500 dollár lesz. Nem lesz jogosult bónuszra, ha 10 dollárnál kevesebbet fizet be.

Hogyan kell használni a regisztrációs bónuszt

Az eSport helyett az Ön által előnyben részesített eSport fogadási oldal határozza meg, hogyan költi el a regisztrációs bónuszt. Ezek nagy része automatikusan alkalmazásra kerül a regisztrációkor és az első befizetéskor, míg néhány esetben meg kell adnia egy konkrét kódot, amelyet korábban kiállítottak Önnek. Vannak azonban olyan eSport fogadási stratégiák, amelyek segíthetnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a regisztrációból vagy üdvözlő bónusz.

Hogyan működik a regisztrációs bónusz?
Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz

Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz

Fogadás diverzifikáció

A sportfogadók regisztrációs bónuszokat használhatnak fel arra, hogy sok csapatban vagy játékosban fogadjanak anélkül, hogy kockáztatnák a pénzüket. Másképp fogalmazva: fogadást köthet egy olyan csapatra, amelyet általában nem adna vissza. Még ha veszít is, az összeget a valódi pénzes befizetés helyett eltávolítjuk a bónuszalapjából. Sajnos számos kivétel van e szabály alól, mivel bizonyos szerencsejáték-oldalak megkövetelhetik, hogy valós pénzes befizetést hajtson végre, mielőtt hozzáférhetne a bónuszpénzekhez.

Vannak, akik még az esélytelenebbekre is fogadhatnak. Jelentős regisztrációs bónusz esetén a fogadók esélytelenebbekre kezdhetnek fogadni, és a tőkéjük veszélyeztetése nélkül szembeszállhatnak a favoritokkal. Ha veszítenek, a bónuszpénzüket levonják. Azonban, ha a fogadás nyer, az összes valódi pénzt megkereshetik a tétjükkel.

Fogadás a piac mindkét oldalán

A „piaci módszer mindkét oldala” azt jelenti, hogy a szerencsejátékos bónusztétet tesz annak ellentétes eredményére, amelyre már fogadott. Ezzel a stratégiával hatékonyan biztosítják a profitot.

Egy Valorant fogadó például megteheti a saját pénzét a Team Liquid-en -2,5-nél egy játékban. Ugyanolyan értékű bónusztétet tesznek, mint az eredeti tét, amikor a játék közeledik a Team Liquid ellenfelének +2,5-re. Ily módon, bármi történjék is, a pénzt valamilyen formában visszafizetik.

Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz
Vásároljon a lehetőségekért

Vásároljon a lehetőségekért

Amikor az eSport fogadásról van szó, mindig csatlakozzon néhány különböző oldalhoz, hogy összehasonlíthassa az árakat. Bónuszként különféle könyvek közül is választhat promóciókat. Nincs semmi baj, ha egyik webhelyről a másikra ugrál különleges ajánlatokért. Ezt bizonyos mértékig több képzett eSport fogadó is teljesíti.

Ha egy másik oldalon talál egy csodálatos ajánlatot, amely vonzó az Ön számára, költöztesse át pénze egy részét, és használja ki. Lehetősége van arra, hogy maradjon, vagy visszahelyezze pénzét eredeti webhelyére a kampány befejezése után.

Tegyük fel, hogy élvezi a League of Legends fogadást, és egy másik online sportfogadó regisztrációs bónuszt kínál a világbajnokságok alatt. Őrült lennél, ha nem használnád ki ezt teljes mértékben, legalábbis az esemény hátralévő részében.

Természetesen meg kell győződnie arról, hogy teljesen megérti az egyes bónuszokra vonatkozó összes korlátozást, hogy pénze ne kerüljön oda, ahová nem tartozik. Ne feledje, hogy a kiváló vonalak mindig felülmúlnak minden promóciót. Ne terelje el a figyelmét a bónuszok, és ne tévessze szem elől alapvető célját, hogy kivételes értéket képviseljen és nyerjen fogadásokat.

Vásároljon a lehetőségekért
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Tekintse a szerencsejátékot csak szórakozási eszköznek. Számítanod kell arra, hogy pénzt veszíts, és el kell fogadnod ezeket a veszteségeket a szórakozás szükséges részeként. Ez a helyes megközelítés a szerencsejátékhoz.

Azok az emberek, akik nyerést várnak vagy követelnek, ott gyökerezik a szerencsejáték-függőség. Amikor veszítenek, frusztrálttá válhatnak vagy szoronghatnak, ami miatt még több pénzt kockáztatnak, hogy megtérítsék veszteségeiket. Ez szörnyű láncreakciót indíthat el, amely gyorsan kicsúszik az irányítás alól.

Tegyen félre egy meghatározott összeget, amelyet hajlandó elveszíteni egy adott időszakban. Ha korlátokat állít fel magának, és betartja azokat, akkor képesnek kell lennie arra, hogy élvezze a szerencsejátékot anélkül, hogy nehézségekbe ütközne.

Kezelje a szerencsejátékkal eltöltött idő mennyiségét ugyanúgy, mint ahogyan az elköltött pénz mennyiségét. A szabadidődben a szerencsejáték rendben van, amíg megengedheted magadnak, de nem akarod, hogy eluralkodjon az életeden.

Ha tudja vagy gyanítja, hogy a szerencsejáték problémássá válik az Ön számára, ne essen zavarba, ha valakihez fordul. Nincs mit szégyellni, és értelmetlen egyedül próbálni megoldani a helyzetet. Ha nem érzi kényelmesen a problémáit barátaival vagy családjával, bizonyos szervezetek segíthetnek Önnek.

Felelősségteljes szerencsejáték