Legjobb Esport Bónuszkódok 2023

Az esportra való fogadás viszonylag új jelenség, de sokan nagy összegeket nyertek a Dota 2-től a League of Legends-től a CS:GO-ig és a Valorant-ig terjedő játékokra. Az eSport fogadási oldal promóciós kódja, más néven promóciós kód, egy betűkből vagy számjegyekből álló kód, amelyet a játékosok beírhatnak a fogadási oldalon található promóciós mezőbe, hogy valamilyen különleges ösztönzést kapjanak. A bukmékerek promóciós kódját általában a bukmékerek akvizíciós stratégiaként használják, hogy segítsenek új ügyfeleket vonzani, és segíthetnek az eSport fogadás megkezdésében.

Legjobb Esport Bónuszkódok 2023
Hol találhatók promóciós kódok az esport fogadási oldalakon

Hol találhatók promóciós kódok az esport fogadási oldalakon

Sok fogadási oldal nem tesz közzé kifejezetten promóciós kódokat webhelyén, de vannak módszerek a legjobb promóciós kódok megtalálására.

Az egyik módszer az, hogy csak a Google-ban használja a kiválasztott fogadási oldalt a promóciós kód szavakkal együtt. Ez az egyik legmegbízhatóbb módszer a keresett promóciós kód megtalálására. Felveheti kedvenc eSportját is a keresési lekérdezésbe, hogy egyedi és szokatlan promóciós kódokat kapjon.

Egy League of Legends rajongó például a „League of Legends Worlds Promóciós kód 1xBet” között keresné a keresett promóciós ajánlatot. Ne felejtse el csak megbízható és biztonságos webhelyekről származó promóciós kódokat használni, mint pl 1xBet, a Betsson és a Betsafe többek között.

Hol találhatók promóciós kódok az esport fogadási oldalakon
Hogyan működnek a promóciós kódok

Hogyan működnek a promóciós kódok

Az eSports fogadási promóciós kód megszerzése csak a siker fele; helyesen kell használnia is az előnyök kihasználásához. Ez nem nehéz feladat, de szükség van néhány szakaszra.

Minden oldalnak megvannak a saját szabályai és kritériumai, amelyeket a bónusz Általános Szerződési Feltételek tartalmaznak. Alapvető fontosságú, hogy elolvassa a promóciós kód vagy bármely más feltételeit eSport bónusz ami azt illeti. A bónuszokra vonatkozó feltételek gyakran tartalmaznak olyan kritikus információkat, mint a megengedett fizetési módok, a minimális tét, a fogadási követelmények és így tovább. Ha kockázatot vállal, hagyja figyelmen kívül őket.

Ha promóciós kódot keres, általában a regisztráció során vagy az első befizetéskor kéri a speciális vagy egyedi kód megadására. Például, ha van egy "Worlds100" promóciós kódja a belépéshez, fel kell lépnie a webhelyre, regisztrálnia kell új játékosként, és be kell írnia a "Worlds100" kifejezést a megadott mezőbe, amikor promóciós kódot kér.

Más promóciók esetén valószínűleg meg kell adnia a kódot befizetés közben vagy az adott bónuszoldalon.

A promóciós kódok használata

Az Ön által választott eSport fogadási oldal, nem pedig egy eSport, szabályozza, hogyan költi el a regisztrációs bónusz. A megvásárolt típustól függően azonban léteznek olyan eSport fogadási taktikák, amelyek segíthetnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a promóciós kódból.

Hogyan működnek a promóciós kódok
Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz

Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz

Ha a promóciós kód egy befizetési ajánlatra vonatkozik, akkor egy bizonyos összeg erejéig megegyezik az első befizetésével. A bónusz jóváírás általában akkor kerül jóváírásra a számláján, ha teljesített bizonyos fogadási követelményeket. Ezek segíthetnek a fogadások diverzifikálásában, mivel további forrásokat biztosítanak.

Ezek az extra alapok lehetővé teszik, hogy olyan csapatokon vagy játékosokon játszhasson, akikre általában nem tenne fogadást, vagy akár kockáztathatja az esélytelenebbekre való fogadást a nagyobb nyereség elérése érdekében. Ha a tét nyer, akkor sokat nyerhet, de ha veszít, csak a bónuszalapját vonjuk le.

Ha rendelkezik promóciós kóddal kockázatmentes fogadáshoz, akkor először megteheti a tétet a platformon, és fogadási jóváírást kaphat, amely megegyezik kezdeti befizetésének egy részével vagy egészével. Egy 100 százalékban kockázatmentes fogadás 250 dollárig például 250 dollárral jutalmazná az ügyfelet, amelyet egy vagy több ingyenes fogadásra használhat fel, ha az első minősített fogadás veszteséget okoz.

Ez segíthet megérteni azt az e-sportot, amelyre fogad, különösen akkor, ha még nem ismeri az eSportot vagy általában az eSport fogadást. A kockázatmentes fogadások is előnyösek, ha kedvenc csapatod volt néhány ingatag meccse, és nem tudja kihasználni a képességeit. Egyes promóciós kódok emelt fogadásokra vonatkoznak. A megnövelt fogadások hasonlóak a versenyzők vagy csapatok megnövelt esélyeihez. Találkozhat például egy megnövelt téttel egy játékos számára, aki +200-ról +300-ra emeli a +200-at, ami növeli a nyereményét, ha a fogadása nyer.

Ezek a legkeresettebb promóciós kódok, különösen a tapasztalt fogadók körében, akik bíznak fogadási tehetségükben. Egyesek például azt jósolták, hogy a DAMWON Gaming legyőzi az EDG-t a 2021-es LoL Worlds-en. Ha azonban egy tapasztalt fogadó úgy gondolja, hogy az EDG nyer, annak ellenére, hogy nem ő a várt bajnok, akkor egy promóciós kód megnövelt téttel az EDG-re a cseresznye a tetején. tervezett nyereség.

Vannak szezonális vagy eseményspecifikus ajánlatok is, például promóciós kódok a Call of Duty League, DreamHack rendezvények, elektronikus sport világbajnokságok, League of Legends világbajnokság, Fortnite kupa, stb.

Ezek a promóciós kódok ideálisak azon fogadók számára, akik rajongók, és jelentős eseményekhez vezető meccseket néznek, mivel intelligens fogadásokat tehetnek a csapat vagy az egyén korábbi teljesítménye, formája és állapota alapján. Számukra a promóciós kódok megszerzése ezekhez az eseményekhez biztos módja a bankroll növelésének.

A szezonális vagy eseményspecifikus promóciós kódok különösen hasznosak azon fogadók számára, akik csak élvezik a nagy eseményeken való fogadást, még akkor is, ha még újak a játékban. Ezek a kódok segíthetnek nekik abban, hogy elkezdjenek fogadni ezeken az e-sportokon, mivel egyes promóciós kódok biztonsági hálóként működhetnek, ha a fogadásuk meghibásodik.

Tippek és trükkök az ingyenes fogadáshoz
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Tekintse a szerencsejátékot kizárólag egyfajta szabadidős tevékenységnek. Fel kell készülnie arra, hogy pénzt veszítsen, és ezeket a veszteségeket a játék elkerülhetetlen elemeként kell értelmeznie. Ez kétségtelenül a helyes módja a szerencsejátéknak.

A nyerés elvárása vagy követelése jellemzően a szerencsejátékkal kapcsolatos problémák gyökere. Amikor ezek a fogadók veszítenek, frusztrálttá vagy idegessé válhatnak, ami arra készteti őket, hogy több pénzt tegyenek kockára a veszteségek megtérülése érdekében. Ez egy szörnyű dominóeffektus kialakulásához vezethet, amely gyorsan eszkalálódik.

Tegyen félre egy bizonyos összeget, amelyet bármikor hajlandó elveszíteni. Ha felállítja és betartja a korlátait, akkor képesnek kell lennie arra, hogy élvezze a szerencsejátékot anélkül, hogy bajba kerülne. Szabályozhatja a szerencsejátékkal eltöltött időt, ugyanúgy, ahogyan korlátozza a kiadások számát. Szabadidődben a szerencsejáték elfogadható, ameddig megengedheted magadnak, de nem szabad, hogy átvegye az életét.

Ne féljen felkeresni valakit, ha tudja vagy gyanítja, hogy a szerencsejáték problémát jelent az Ön számára. Nincs szégyellnivalója, és a probléma egyedül való megbirkózása eredménytelen. Bizonyos csoportok segíthetnek Önnek, ha nem érzi kényelmesen a barátaival vagy családjával kapcsolatos nehézségeit.

Felelősségteljes szerencsejáték