Legjobb Esport B贸nuszk贸dok 2022

Az esportra val贸 fogad谩s viszonylag 煤j jelens茅g, de sokan nagy 枚sszegeket nyertek a Dota 2-t艖l a League of Legends-t艖l a CS:GO-ig 茅s a Valorant-ig terjed艖 j谩t茅kokra. Az eSport fogad谩si oldal prom贸ci贸s k贸dja, m谩s n茅ven prom贸ci贸s k贸d, egy bet疟kb艖l vagy sz谩mjegyekb艖l 谩ll贸 k贸d, amelyet a j谩t茅kosok be铆rhatnak a fogad谩si oldalon tal谩lhat贸 prom贸ci贸s mez艖be, hogy valamilyen k眉l枚nleges 枚szt枚nz茅st kapjanak. A bukm茅kerek prom贸ci贸s k贸dj谩t 谩ltal谩ban a bukm茅kerek akviz铆ci贸s strat茅giak茅nt haszn谩lj谩k, hogy seg铆tsenek 煤j 眉gyfeleket vonzani, 茅s seg铆thetnek az eSport fogad谩s megkezd茅s茅ben.

Legjobb Esport B贸nuszk贸dok 2022
Hol tal谩lhat贸k prom贸ci贸s k贸dok az esport fogad谩si oldalakon

Hol tal谩lhat贸k prom贸ci贸s k贸dok az esport fogad谩si oldalakon

Sok fogad谩si oldal nem tesz k枚zz茅 kifejezetten prom贸ci贸s k贸dokat webhely茅n, de vannak m贸dszerek a legjobb prom贸ci贸s k贸dok megtal谩l谩s谩ra.

Az egyik m贸dszer az, hogy csak a Google-ban haszn谩lja a kiv谩lasztott fogad谩si oldalt a prom贸ci贸s k贸d szavakkal egy眉tt. Ez az egyik legmegb铆zhat贸bb m贸dszer a keresett prom贸ci贸s k贸d megtal谩l谩s谩ra. Felveheti kedvenc eSportj谩t is a keres茅si lek茅rdez茅sbe, hogy egyedi 茅s szokatlan prom贸ci贸s k贸dokat kapjon.

Egy League of Legends rajong贸 p茅ld谩ul a 鈥濴eague of Legends Worlds Prom贸ci贸s k贸d 1xBet鈥 k枚z枚tt keresn茅 a keresett prom贸ci贸s aj谩nlatot. Ne felejtse el csak megb铆zhat贸 茅s biztons谩gos webhelyekr艖l sz谩rmaz贸 prom贸ci贸s k贸dokat haszn谩lni, mint pl 1xBet, a Betsson 茅s a Betsafe t枚bbek k枚z枚tt.

Hol tal谩lhat贸k prom贸ci贸s k贸dok az esport fogad谩si oldalakon
Hogyan m疟k枚dnek a prom贸ci贸s k贸dok

Hogyan m疟k枚dnek a prom贸ci贸s k贸dok

Az eSports fogad谩si prom贸ci贸s k贸d megszerz茅se csak a siker fele; helyesen kell haszn谩lnia is az el艖ny枚k kihaszn谩l谩s谩hoz. Ez nem neh茅z feladat, de sz眉ks茅g van n茅h谩ny szakaszra.

Minden oldalnak megvannak a saj谩t szab谩lyai 茅s krit茅riumai, amelyeket a b贸nusz 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telek tartalmaznak. Alapvet艖 fontoss谩g煤, hogy elolvassa a prom贸ci贸s k贸d vagy b谩rmely m谩s felt茅teleit eSport b贸nusz ami azt illeti. A b贸nuszokra vonatkoz贸 felt茅telek gyakran tartalmaznak olyan kritikus inform谩ci贸kat, mint a megengedett fizet茅si m贸dok, a minim谩lis t茅t, a fogad谩si k枚vetelm茅nyek 茅s 铆gy tov谩bb. Ha kock谩zatot v谩llal, hagyja figyelmen k铆v眉l 艖ket.

Ha prom贸ci贸s k贸dot keres, 谩ltal谩ban a regisztr谩ci贸 sor谩n vagy az els艖 befizet茅skor k茅ri a speci谩lis vagy egyedi k贸d megad谩s谩ra. P茅ld谩ul, ha van egy "Worlds100" prom贸ci贸s k贸dja a bel茅p茅shez, fel kell l茅pnie a webhelyre, regisztr谩lnia kell 煤j j谩t茅kosk茅nt, 茅s be kell 铆rnia a "Worlds100" kifejez茅st a megadott mez艖be, amikor prom贸ci贸s k贸dot k茅r.

M谩s prom贸ci贸k eset茅n val贸sz铆n疟leg meg kell adnia a k贸dot befizet茅s k枚zben vagy az adott b贸nuszoldalon.

A prom贸ci贸s k贸dok haszn谩lata

Az 脰n 谩ltal v谩lasztott eSport fogad谩si oldal, nem pedig egy eSport, szab谩lyozza, hogyan k枚lti el a regisztr谩ci贸s b贸nusz. A megv谩s谩rolt t铆pust贸l f眉gg艖en azonban l茅teznek olyan eSport fogad谩si taktik谩k, amelyek seg铆thetnek abban, hogy a legt枚bbet hozza ki a prom贸ci贸s k贸db贸l.

Hogyan m疟k枚dnek a prom贸ci贸s k贸dok
Tippek 茅s tr眉kk枚k az ingyenes fogad谩shoz

Tippek 茅s tr眉kk枚k az ingyenes fogad谩shoz

Ha a prom贸ci贸s k贸d egy befizet茅si aj谩nlatra vonatkozik, akkor egy bizonyos 枚sszeg erej茅ig megegyezik az els艖 befizet茅s茅vel. A b贸nusz j贸v谩铆r谩s 谩ltal谩ban akkor ker眉l j贸v谩铆r谩sra a sz谩ml谩j谩n, ha teljes铆tett bizonyos fogad谩si k枚vetelm茅nyeket. Ezek seg铆thetnek a fogad谩sok diverzifik谩l谩s谩ban, mivel tov谩bbi forr谩sokat biztos铆tanak.

Ezek az extra alapok lehet艖v茅 teszik, hogy olyan csapatokon vagy j谩t茅kosokon j谩tszhasson, akikre 谩ltal谩ban nem tenne fogad谩st, vagy ak谩r kock谩ztathatja az es茅lytelenebbekre val贸 fogad谩st a nagyobb nyeres茅g el茅r茅se 茅rdek茅ben. Ha a t茅t nyer, akkor sokat nyerhet, de ha vesz铆t, csak a b贸nuszalapj谩t vonjuk le.

Ha rendelkezik prom贸ci贸s k贸ddal kock谩zatmentes fogad谩shoz, akkor el艖sz枚r megteheti a t茅tet a platformon, 茅s fogad谩si j贸v谩铆r谩st kaphat, amely megegyezik kezdeti befizet茅s茅nek egy r茅sz茅vel vagy eg茅sz茅vel. Egy 100 sz谩zal茅kban kock谩zatmentes fogad谩s 250 doll谩rig p茅ld谩ul 250 doll谩rral jutalmazn谩 az 眉gyfelet, amelyet egy vagy t枚bb ingyenes fogad谩sra haszn谩lhat fel, ha az els艖 min艖s铆tett fogad谩s vesztes茅get okoz.

Ez seg铆thet meg茅rteni azt az e-sportot, amelyre fogad, k眉l枚n枚sen akkor, ha m茅g nem ismeri az eSportot vagy 谩ltal谩ban az eSport fogad谩st. A kock谩zatmentes fogad谩sok is el艖ny枚sek, ha kedvenc csapatod volt n茅h谩ny ingatag meccse, 茅s nem tudja kihaszn谩lni a k茅pess茅geit. Egyes prom贸ci贸s k贸dok emelt fogad谩sokra vonatkoznak. A megn枚velt fogad谩sok hasonl贸ak a versenyz艖k vagy csapatok megn枚velt es茅lyeihez. Tal谩lkozhat p茅ld谩ul egy megn枚velt t茅ttel egy j谩t茅kos sz谩m谩ra, aki +200-r贸l +300-ra emeli a +200-at, ami n枚veli a nyerem茅ny茅t, ha a fogad谩sa nyer.

Ezek a legkeresettebb prom贸ci贸s k贸dok, k眉l枚n枚sen a tapasztalt fogad贸k k枚r茅ben, akik b铆znak fogad谩si tehets茅g眉kben. Egyesek p茅ld谩ul azt j贸solt谩k, hogy a DAMWON Gaming legy艖zi az EDG-t a 2021-es LoL Worlds-en. Ha azonban egy tapasztalt fogad贸 煤gy gondolja, hogy az EDG nyer, annak ellen茅re, hogy nem 艖 a v谩rt bajnok, akkor egy prom贸ci贸s k贸d megn枚velt t茅ttel az EDG-re a cseresznye a tetej茅n. tervezett nyeres茅g.

Vannak szezon谩lis vagy esem茅nyspecifikus aj谩nlatok is, p茅ld谩ul prom贸ci贸s k贸dok a Call of Duty League, DreamHack rendezv茅nyek, elektronikus sport vil谩gbajnoks谩gok, League of Legends vil谩gbajnoks谩g, Fortnite kupa, stb.

Ezek a prom贸ci贸s k贸dok ide谩lisak azon fogad贸k sz谩m谩ra, akik rajong贸k, 茅s jelent艖s esem茅nyekhez vezet艖 meccseket n茅znek, mivel intelligens fogad谩sokat tehetnek a csapat vagy az egy茅n kor谩bbi teljes铆tm茅nye, form谩ja 茅s 谩llapota alapj谩n. Sz谩mukra a prom贸ci贸s k贸dok megszerz茅se ezekhez az esem茅nyekhez biztos m贸dja a bankroll n枚vel茅s茅nek.

A szezon谩lis vagy esem茅nyspecifikus prom贸ci贸s k贸dok k眉l枚n枚sen hasznosak azon fogad贸k sz谩m谩ra, akik csak 茅lvezik a nagy esem茅nyeken val贸 fogad谩st, m茅g akkor is, ha m茅g 煤jak a j谩t茅kban. Ezek a k贸dok seg铆thetnek nekik abban, hogy elkezdjenek fogadni ezeken az e-sportokon, mivel egyes prom贸ci贸s k贸dok biztons谩gi h谩l贸k茅nt m疟k枚dhetnek, ha a fogad谩suk meghib谩sodik.

Tippek 茅s tr眉kk枚k az ingyenes fogad谩shoz
Felel艖ss茅gteljes szerencsej谩t茅k

Felel艖ss茅gteljes szerencsej谩t茅k

Tekintse a szerencsej谩t茅kot kiz谩r贸lag egyfajta szabadid艖s tev茅kenys茅gnek. Fel kell k茅sz眉lnie arra, hogy p茅nzt vesz铆tsen, 茅s ezeket a vesztes茅geket a j谩t茅k elker眉lhetetlen elemek茅nt kell 茅rtelmeznie. Ez k茅ts茅gtelen眉l a helyes m贸dja a szerencsej谩t茅knak.

A nyer茅s elv谩r谩sa vagy k枚vetel茅se jellemz艖en a szerencsej谩t茅kkal kapcsolatos probl茅m谩k gy枚kere. Amikor ezek a fogad贸k vesz铆tenek, frusztr谩ltt谩 vagy idegess茅 v谩lhatnak, ami arra k茅szteti 艖ket, hogy t枚bb p茅nzt tegyenek kock谩ra a vesztes茅gek megt茅r眉l茅se 茅rdek茅ben. Ez egy sz枚rny疟 domin贸effektus kialakul谩s谩hoz vezethet, amely gyorsan eszkal谩l贸dik.

Tegyen f茅lre egy bizonyos 枚sszeget, amelyet b谩rmikor hajland贸 elvesz铆teni. Ha fel谩ll铆tja 茅s betartja a korl谩tait, akkor k茅pesnek kell lennie arra, hogy 茅lvezze a szerencsej谩t茅kot an茅lk眉l, hogy bajba ker眉lne. Szab谩lyozhatja a szerencsej谩t茅kkal elt枚lt枚tt id艖t, ugyan煤gy, ahogyan korl谩tozza a kiad谩sok sz谩m谩t. Szabadid艖dben a szerencsej谩t茅k elfogadhat贸, ameddig megengedheted magadnak, de nem szabad, hogy 谩tvegye az 茅let茅t.

Ne f茅ljen felkeresni valakit, ha tudja vagy gyan铆tja, hogy a szerencsej谩t茅k probl茅m谩t jelent az 脰n sz谩m谩ra. Nincs sz茅gyellnival贸ja, 茅s a probl茅ma egyed眉l val贸 megbirk贸z谩sa eredm茅nytelen. Bizonyos csoportok seg铆thetnek 脰nnek, ha nem 茅rzi k茅nyelmesen a bar谩taival vagy csal谩dj谩val kapcsolatos neh茅zs茅geit.

Felel艖ss茅gteljes szerencsej谩t茅k