Legjobb Esport Üdvözlő bónusz 2023/2024

Az Esport fogadási üdvözlő bónuszok a legjobb promóciók közé tartoznak, amelyeket egy játékos igényelhet, miután regisztrált egy online esport fogadási webhelyre. Ez a cikk ezeket a bónuszokat tárgyalja, hogy meghatározza, mik ezek, hogyan működnek, hogyan igényelhetők, és így tovább. Ahogy a neve is sugallja, az üdvözlő bónuszok olyan promóciók, amelyeket az eSports fogadóirodák vehetnek igénybe az új játékosok számára. Az üdvözlő bónuszoknak két fő típusa van; nincs befizetés és befizetési bónuszok.

Megéri igényelni ezeket a bónuszokat? Vagy ez csak egy jó módja annak, hogy új játékosokat vonzzon? Tudjon meg többet a befizetés nélküli és a befizetési bónuszok használatáról, miután számlát nyitott egy esport bukmékernél.

Legjobb Esport Üdvözlő bónusz 2023/2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Hogyan működik az esport fogadási bónusz?

Hogyan működik az esport fogadási bónusz?

Sok fogadó hajlamos kerülni az online bónuszokat, mert azok nem hangzanak legitimnek. Az igazság azonban az, hogy az eSport fogadási üdvözlőbónuszok valódiak, legalábbis az engedélyezett és szabályozott oldalakon. Emlékeztetni kell arra, hogy van néhány kétes fogadási oldal, amelyek bónuszai nem törvényesek, de az ezen az oldalon felsorolt oldalak mindegyike eredeti.

A nagy kérdés az, hogy az eSport bukmékerek miért adnának ingyen pénzt a játékosoknak?

Jól. A válasz egyszerű – új játékosokat vonzani egy olyan versenyképes online eSport fogadási iparágba. Míg az újratöltési bónuszok az ügyfelek megtartását szolgálják, az üdvözlő bónuszok célja új játékosok bevonása. Az történik, hogy a bukméker költségvetést határoz meg a marketingre, és az egyik marketingstratégia a promóció.

Esport fogadás befizetés nélküli bónuszok

Ahogy a neve is sugallja, a befizetés nélküli bónusz egy olyan ajánlat, amely bónuszokkal jutalmazza a játékosokat, ha csak regisztrálnak egy eSport fogadási oldal. Az ajánlat igénybevételéhez nem kell letétet fizetniük.

Az ingyenes fogadás befizetés nélküli bónusz egy normál befizetés nélküli bónusz, amely rögzített összeget biztosít a játékosoknak. A másik típus a beváltható, befizetés nélküli bónusz, amellyel a játékosok valódi pénzes e-sportban fogadhatnak, és valódi pénzt nyerhetnek. Végül, az eSports játékosok kihasználhatják a nem készpénzre váltható befizetés nélküli bónuszokat, amelyek pénzt adnak a játékosoknak a játékhoz, de ez nem vonható ki.

Esport fogadási befizetési bónuszok

Match bónuszként is ismert, a befizetés nélküli bónusz egy üdvözlő ajánlat, amely megjutalmazza a játékosokat az első befizetéskor. A legtöbb befizetési bónusz a befizetett összeget egy bizonyos százalékos összeggel egy meghatározott összegig megegyezik. Ez lehet 50%-os befizetési bónusz, 100%-os vagy akár több is.

Csak hogy megemlítsem, néhány fogadási oldalon, befizetési bónuszok felajánlható a második, harmadik, sőt negyedik befizetésben is.

Hogyan működik az esport fogadási bónusz?
Hogyan igényelhet üdvözlő bónuszokat

Hogyan igényelhet üdvözlő bónuszokat

Hogyan aktiválódnak az üdvözlő bónuszok a jogosultsági követelmények teljesítése után? Nos, két út van. Először is, a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a játékos számláján. Ez a legegyszerűbb módja a bónusz igénylésének. Alternatív megoldásként a játékosoknak aktiválniuk kell a bónuszt az eSports fogadási üdvözlő bónuszkódok vagy kuponok használatával. Van egy hely, ahol ezeket a kódokat kitöltik a bónusz aktiválásához.

Az esport fogadási üdvözlő bónuszok használata

Az üdvözlő bónuszok mind szórakoztatóak, de az eSport fogadóknak tudniuk kell, hogyan kell jól felhasználni őket. Sajnos a legtöbb játékos, aki üdvözlő bónuszt igényel, néhány fogadással elpazarolja azokat, mert nem ismeri azt, hogy mi van a függöny mögött. Ebben a szegmensben mindent megtudhat az üdvözlő bónuszok használatáról.

Hogyan igényelhet üdvözlő bónuszokat
Fogadási követelmények

Fogadási követelmények

Bár az üdvözlő bónuszok jövedelmezőnek tűnnek, szigorú fogadási követelmények kötik őket. Annak ellenére, hogy a fogadóirodák bónuszok formájában szórják ki a pénzt, bizonyos korlátozásokat állítottak be, hogy megnehezítsék a játékosok számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki az üdvözlő bónuszokból. Ezek a korlátozások az úgynevezett fogadási követelmények vagy átjátszási követelmények.

Kezdetben a fogadási követelmény annak a szorzója, hogy a fogadóknak hányszor kell végigjátszaniuk egy bónuszt, mielőtt bármilyen nyereményt visszavonhatnának. Például, ha egy fogadó 20-szoros fogadási feltétellel befizetést követel egy fogadóirodánál, 20-szor kell végigjátszania a bónuszt, mielőtt visszavonásra jogosult. Nos, nagy kihívás 20-szor végigjátszani anélkül, hogy elveszítené az összes pénzt.

A legtöbb forgatókönyvben a legjövedelmezőbb bónuszokat kínáló Esport fogadási oldalak a legmagasabb és legszigorúbb fogadási követelményekkel rendelkeznek.

Nyereményszorzók és játékkorlátok

A fogadási követelmények mellett a bukmékerek megnehezítik a játékosok valódi pénznyerését bónuszok felhasználásával minimális szorzók beállításával. Például egy eSport fogadási oldal 150%-os bónuszt kínálhat, de a bónusz csak magas szorzókra vonatkozik. Az oddskorlát mellett bizonyos üdvözlő bónuszok is érvényesek bizonyos eSports játékokra.

Fogadási követelmények
Üdvözlő bónusz tippek és trükkök

Üdvözlő bónusz tippek és trükkök

Annak ellenére, hogy a fogadási oldalak megnehezítik a játékosok számára a bónuszok felhasználását, továbbra is lehetséges az üdvözlő bónuszok kamatoztatása.

Az első tipp az, hogy mindig keressen, ne csak az üdvözlő bónuszokért, hanem a legjövedelmezőbbekért is. A játékosok dönthetnek úgy, hogy magukra vadásznak, vagy olyan bukmékereket vesznek igénybe, amelyek a legmagasabb üdvözlőbónuszt kínáló eSports bukmékereket sorolják fel.

Egy másik tipp, amely csak azokra a fogadási oldalakra vonatkozik, ahol nincs oddslimit, a legalacsonyabb szorzón való fogadás. A magas szorzókkal ellentétben az alacsony oddsú fogadások nagy valószínűséggel bejönnek. Ennek ellenére az alacsony szint okos tipp a fogadási követelmények legyőzésére. A probléma csak az, hogy a hozam mégsem olyan magas.

Most, hogy a magas fogadási követelmények csökkentik annak esélyét, hogy bármit is kihozzanak a bónuszokból, a fogadóknak alacsonyabb átjátszási követelmények mellett kell az üdvözlő bónuszokat keresniük. Ez egy egyszerű sportfogadási bónusztipp, amellyel beválthat. Könnyebb legyőzni a 15-szörös fogadási követelményt, mint a 30-szorost.

Fontos ellenőrizni az üdvözlő bónusz érvényességi idejét is. A játékosok gyakran igénylik ezeket a bónuszokat, de nem használják fel őket a meghatározott időszakon belül. Viccesen hangzik, de igen, a bónuszoknak van lejárati dátuma.

Fogadj okosan. Csak azért, mert ez 100%-os bónusz, még nem jelenti azt, hogy irreális esélyekre kell pazarolni. Ehelyett a fogadók maradjanak bölcs fogadók az üdvözlő bónusz használatával, mint valódi pénzzel. A különböző eSport meccsek kutatása és a jóslatok ellenőrzése sokat jelent.

Üdvözlő bónusz tippek és trükkök
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Az üdvözlő bónuszok fantasztikusak, és ez az oka annak, hogy sok játékost vonzanak az eSport fogadásokba. De ezek a szerencsejáték-függőség kiváltói lehetnek. Sok játékos több pénzt használ fel, mint amennyit megengedhet magának, hogy bónuszokat igényeljen.

A játékosoknak a felelősségteljes szerencsejáték keretein belül kell maradniuk. Az eSport fogadások költségvetésének meghatározása és annak betartása kiemelten fontos. Egy másik tipp, hogy soha ne hajszoljon veszteségeket fogadáskor, és mindig tudja, mikor kell távoznia. Fontos, hogy az eSport fogadás nem helyettesítheti az iskolát vagy a munkát.

Ennyi az eSport fogadási üdvözlő bónuszokról szóló útmutató. Valójában érdemes utánajárni az új játékosoknak szóló online fogadási ajánlatoknak. Azonban nem könnyű kamatoztatni őket.

Felelősségteljes szerencsejáték