Azonnali pénzkiutalás

Az azonnali kifizetésű bukmékerek segítségével a játékosok 24 órán belül kivehetik nyereményüket és kifizethetik. Az ehhez szükséges idő nagymértékben függ a használt kaszinó vagy esport fogadási oldaltól és a játékos székhelyének országától. Jelenleg csak néhány online eSport fogadási oldal van, amely lehetővé teszi az azonnali pénzkifizetést az Egyesült Államokban és Ausztráliában.

A megfelelő azonnali visszavonási oldal megtalálásához azt javasoljuk, hogy a felhasználók szánjanak időt a kellő körültekintésre. A felhasználói vélemények olvasása világos képet ad arról, hogy az egyes webhelyek milyen gyorsan fizetnek. Nem mindig lehet megmondani a visszavonási folyamat hatékonyságát egyszerűen az oldal által megadott időskálák alapján.

Egyesek azonnali kivonást ígérnek 24 órán belül, de ez ennél tovább tarthat. Egyesek azt mondják, hogy 72 óra, de lehet, hogy azonnal. A játékos által használt átviteli mód típusa is befolyásolja. Néha az egyetlen módja annak, hogy igazán megismerjük, ha kipróbáljuk.

Az online esport fogadások rendkívül népszerűvé váltak, ezért olyan fontos, hogy a játékosok megbizonyosodjanak arról, hogy a megfelelő oldalt használják – amelyen gyorsan és hatékonyan dolgozzák fel tranzakcióikat.

Section icon
A legjobb azonnali pénzkifizetésű eSport fogadási oldalak 2021-ben

A legjobb azonnali pénzkifizetésű eSport fogadási oldalak 2021-ben

Azonnali pénzkifizetés elérhető számos legnépszerűbb esport fogadási oldalon.

 • 1xBetA pénzfelvétel leggyorsabb módja a Bitcoin, ahol a tranzakciók 15 percen belül végrehajthatók.

 • Betfair a Fast Funds opcióval rendelkező legjobb oldal, ahol pillanatok alatt pénzt lehet bankszámlára utalni. Ez azoknál az ügyfeleknél működik, akik Visa Debit kártyával vagy feltöltőkártyás kártyával rendelkeznek.

 • Paddy Power 2019 óta kínál azonnali pénzfelvételt. Ismét azoknak az ügyfeleknek szól, akik Visa Debit vagy feltöltőkártyás kártyát használnak.

 • Ladbrokes a Fast Funds opciót kínálja a Visa Debit felhasználók számára, de nem használja az „azonnali” szót. A folyamat néhány órán belül még működni fog.

 • Korall Fast Funds-kivonást kínál legfeljebb 2000 GBP összeggel, és az államok által az alapok négy órán belül megérkeznek.

 • William Hill vízum közvetlen rendszerrel rendelkezik, amely négy órás kilépési időt biztosít.

 • BetwayA gyorslehetőség a webtárcából történő kifizetés, ahol akár 24 óráig is eltarthat, mire megjelenik a számlán.

 • Bet365 azonnali vízum beszedési lehetőséggel rendelkezik, amely sokkal magasabb maximális összeggel rendelkezik, mint más módszerek esetében.

 • Rivarly egy olyan oldal, ahol a leggyorsabb lehetőség egy e-pénztárca, például a Skrill, és ez akár 24 órát is igénybe vesz.

 • 22Bet gyors e-pénztárca lehetőséget is kínál a 24 órán belüli pénzfelvételhez.

A legjobb azonnali pénzkifizetésű eSport fogadási oldalak 2021-ben
Miért tart olyan sokáig egyes bukmékereknek a kifizetés?

Miért tart olyan sokáig egyes bukmékereknek a kifizetés?

Egyes eSport fogadási oldalakon nem lesz valaki, aki éjjel-nappal pénzkifizetéssel foglalkozik, és ha nem, akkor ez piros zászló az ügyfél számára, elvégre szívesen vesznek fel pénzt éjjel-nappal. Olyan helyzetben kell lenniük, hogy azonnal feldolgozzák a visszavonási kérelmeket.

Egyes esetekben előfordulhat, hogy az ügyfél nem ment át a megfelelő ellenőrzési folyamaton, és ha ezek a lépések még mindig függőben vannak, akkor a webhely további információkat szeretne szerezni a visszavonási kérelem feldolgozása előtt. Példák személyi igazolványra, amelyre szükségük lehet: útlevél, jogosítvány és lakcímigazolás. Célszerű gondoskodni arról, hogy ezeket a lépéseket a lehető legkorábban elvégezzék, hogy ne legyen várakozási idő, amikor pénzfelvételre van szükség.

Az ügyfélnek nagyon óvatosnak kell lennie minden olyan webhely esetében, amely egy napnál tovább tart a visszavonási kérelem feldolgozásához. Némelyikük késlelteti a kifizetéseket, hogy arra ösztönözze a játékosokat, hogy folytassák a fogadást a nyereményekkel ahelyett, hogy azt külső számlára utalnák át. Nincs jó ok arra, hogy bármely webhelynek egy napnál tovább tartson a kifizetés, ezért ha egy játékos találkozik egy olyan oldallal, amelyik igen, egyszerűen ürítse ki a számláját, és keressen egy másik webhelyet.

Miért tart olyan sokáig egyes bukmékereknek a kifizetés?
Kivehet bármilyen összeget egy fogadási oldalon?

Kivehet bármilyen összeget egy fogadási oldalon?

Vannak olyan webhelyek, amelyek korlátozhatják a felhasználó által bármikor felvehető összeget. Érdemes ezt előre ellenőrizni az oldal használatának megkezdése előtt. Például, ha van egy 50 GBP-os kifizetési limit, de a felhasználónak 100 GBP-ja van, akkor az többszöri kifizetést jelent, hogy hozzáférhessen a saját pénzéhez.

Mindenki számára, aki eSport fogadási oldalt használ, jó ötlet megbizonyosodni arról, hogy a leggyorsabb kifizetési módokkal rendelkeznek. A visszavonás sebességének két eleme van. Az első a kérelem feldolgozásához szükséges idő. A második az az idő, amely alatt a választott visszavonási mód befejeződik a kérelem feldolgozásához.

Az eWallet az egyik leggyorsabb lehetőség, és a PayPal ebbe a kategóriába tartozik, de valójában csak az Egyesült Királyságban és Európában érhető el. Jelenleg nincs eWallet rendszer az Egyesült Államokban. A következő leggyorsabb rendszer az eTransfer. Ez egy kapcsolat a kereskedő és a felhasználó bankszámlája között. A be- és kifizetések gyorsak, és a bankszámla tényleges adatait soha nem fedik fel a kereskedő számára.

Kivehet bármilyen összeget egy fogadási oldalon?
A bukmékerek előnyei és hátrányai 24 órán belüli kifizetéssel

A bukmékerek előnyei és hátrányai 24 órán belüli kifizetéssel

Az azonnali pénzkifizetéses esport fogadási oldalak használatának van néhány előnye és hátránya. A pozitív oldalon:

 • A 24 órán belüli gyors kifizetés azt jelenti, hogy a felhasználó sokkal gyorsabban hozzáférhet saját pénzéhez. Ez több lehetőséget biztosít számukra a további játékkal kapcsolatban az adott oldalon vagy egy másik oldalon.

 • Ez azt mutatja, hogy az online esport fogadási oldal nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra, nem pedig arra, hogy a lehető leghosszabb ideig megtartsa ügyfele pénzét.

 • Az esport fogadási oldalakról történő pénzfelvételi módok között biztosan létezik egy gyors módszer, amely szinte minden ügyfélnek megfelel, így senkinek sem kell 24 óránál tovább várnia a pénzére.

 • A gyors tranzakciók azt jelentik, hogy a pénz kevesebb időt tölt az oldalon, és kevesebb a kísértés a spontán fogadásokra.

A 24 órás pénzkifizetési oldalnak viszont aligha van hátránya, bár a felhasználóknak érdemes elgondolkodniuk azon, hogy szolgáltatásukban nem ez a legfontosabb. Előfordulhat, hogy egyes felhasználók jó minőségű ügyfélszolgálatot vagy az esportok széles választékát részesítik előnyben.

A bukmékerek előnyei és hátrányai 24 órán belüli kifizetéssel