22BET fogad贸i v茅lem茅ny - B贸nuszok

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
B贸nusz脺dv枚zl艖 B贸nusz Ak谩r 100,000 Ft
Nagy j谩t茅k kiv谩laszt谩sa
Megb铆zhat贸
Ellen艖rz枚tt
Biztons谩gos
Nagy j谩t茅k kiv谩laszt谩sa
22BET is not available in your country. Please try:
B贸nuszok

B贸nuszok

A 22Betn茅l nincs hi谩ny j谩t茅k枚szt枚nz艖kben az eSport j谩t茅kosok sz谩m谩ra. Mind az 煤j, mind a megl茅v艖 j谩t茅kosok kihaszn谩lhatj谩k a b贸nuszok list谩j谩t k眉ldet茅s眉k sor谩n, hogy maximaliz谩lj谩k hozamukat 茅s minimaliz谩lj谩k a vesztes茅geiket. M铆g a 22Bet prom贸ci贸s kamp谩nyok hossz煤 list谩j谩t futtatja, az eSport j谩t茅kosai 谩ltal谩ban arra 枚sszpontos铆tanak, ami r谩juk vonatkozik.

脡rdemes azonban megjegyezni, hogy a sportol贸knak ny煤jtott b贸nuszok az eSport r茅szben is felhaszn谩lhat贸k. Mivel az eSport rovat gyorsan hatalmas k枚z枚ns茅get vonz, az eSport b贸nuszok v谩ltozatoss谩ga is b艖v眉lhet. Kezdetnek itt van egy 枚sszefoglal贸 a 22Bet eSports j谩t茅kosai sz谩m谩ra el茅rhet艖 b贸nuszokr贸l.

22Bet befizet茅si b贸nusz

Az Befizet茅si b贸nusz 谩ltal谩ban a kaszin贸ba bejelentkez艖 j谩t茅kosok sz谩m谩ra el茅rhet艖. Az 煤j eSports j谩t茅kosok a kaszin贸ban tett kezdeti befizet茅s眉k alapj谩n b贸nuszt kapnak. A 22Bet b艖s茅ges b贸nuszt k铆n谩l az 煤j j谩t茅kosok 谩ltal befizetett befizet茅sre, maximum 122 eur贸ig a sport- 茅s e-sport j谩t茅kosok sz谩m谩ra.

Ez a b贸nusz ak谩r 1 eur贸val aktiv谩lhat贸. Az online kaszin贸k 眉zemeltet艖i 谩ltal k铆n谩lt legt枚bb b贸nuszhoz hasonl贸an az 眉dv枚zl艖 b贸nuszra is vonatkoznak bizonyos fogad谩si k枚vetelm茅nyek. Azok a j谩t茅kosok, akik alig v谩rj谩k, hogy kihaszn谩lj谩k az eSports b贸nuszokat, k枚vesse az al谩bbi l茅p茅seket:

  • Menjen egyenesen a 22Bet webhely茅re, 茅s hozzon l茅tre fi贸kot
  • Tegyen be kezdeti befizet茅st legal谩bb 1 eur贸 茅rt茅kben. Megjegyz茅s: a b贸nusz aktiv谩l谩s谩hoz nincs sz眉ks茅g prom贸ci贸s k贸dokra
  • Az els艖 kvalifik谩ci贸s b贸nusz megad谩sakor a 22Bet 100%-kal megegyezik, maximum 鈧122-ig.
  • A kapott b贸nuszt az eSports j谩t茅kon 5X kell megforgatni h茅t napos j谩t茅kid艖vel. Azt is 茅rdemes megjegyezni, hogy a j谩t茅kosoknak legal谩bb 2/5-枚s szorz贸t kell adniuk a fogad谩si k枚vetelm茅nyek teljes铆t茅s茅hez.

A j谩t茅kosok a p茅nteki 煤jrat枚lt茅si b贸nuszt is kihaszn谩lhatj谩k, amely a megl茅v艖 j谩t茅kosok sz谩m谩ra nyitva 谩ll. Ahogy a neve is sugallja, ez a b贸nusz minden p茅nteken ig茅nybe vehet艖, 茅s lehet艖s茅get ad a j谩t茅kosoknak ak谩r 100 eur贸s b贸nuszra, amikor p茅nteken 煤jrat枚ltik j谩t茅ksz谩ml谩jukat.

Regisztr谩ci贸s folyamat a 22Bet oldalon

A 22Bet-en k枚nny疟 elkezdeni. A regisztr谩ci贸s folyamat a k枚vetkez艖 h谩rom l茅p茅sre egyszer疟s铆thet艖:

  • Nyissa meg a 22Bet hivatalos webhely茅t
  • Kattintson a Regisztr谩ci贸 gombra
  • T枚ltse ki a regisztr谩ci贸s 疟rlapot, majd kattintson a Befejez茅s gombra a regisztr谩ci贸 befejez茅s茅hez.

A fi贸k megnyit谩sakor a j谩t茅kosoknak el kell v茅gezni眉k a KYC ellen艖rz茅st, miel艖tt bejelentkezhetnek a fi贸kjukba. Csak az ellen艖rz茅si folyamat befejez茅se 茅s a bejelentkez茅s ut谩n teheti meg els艖 befizet茅s茅t a 22Betn茅l, miel艖tt egyenesen az eSport r茅szre l茅pne.

B贸nuszk枚vetelm茅nyek a 22Betn茅l

Mint kor谩bban eml铆tett眉k, a 22Bet b贸nuszok 茅s prom贸ci贸k fogad谩si k枚vetelm茅nyek vonatkoznak r谩juk. 脥gy a j谩t茅kosok csak azut谩n aktiv谩lhatj谩k a befizet茅si nyerem茅nyeket, hogy visszavonj谩k ezeket a k枚vetelm茅nyeket. Minden olyan j谩t茅kosnak, aki szeretne r茅szes眉lni a 22Bet-en k铆n谩lt 枚szt枚nz艖kb艖l, figyelnie kell a k枚vetkez艖 t茅nyez艖kre:

  • Min艖s铆t艖 t茅t 鈥 A minim谩lis t茅tnek is nevezett eSport fogad贸inak figyelni眉k kell annak lehet艖s茅g茅re, hogy a be谩ll铆tott minim谩lis t茅ttel megegyez艖 vagy azt meghalad贸 fogad谩st kell tenni眉k.
  • Min艖s铆t茅si es茅lyek 鈥 A min艖s铆t艖 t茅thez hasonl贸an a min艖s铆t茅si szorz贸k a minim谩lis szorz贸k枚vetelm茅nyre vonatkoznak, amelyet meg kell tenni. Ez a k枚vetelm茅ny arra szolg谩l, hogy elriassza a j谩t茅kosokat att贸l, hogy els枚pr艖 kedvencekb艖l sz谩rmaz贸 fogad谩sokat haszn谩ljanak. P茅ld谩ul a 22Bet 1,4-es vagy magasabb szorz贸 eset茅n 5-sz枚r枚sre 谩ll铆tja be a min艖s铆t艖 szorz贸t.
  • Id艖korl谩tok 鈥 B谩r nem val贸sz铆n疟, hogy a fogad贸k nem vesztegetik az idej眉ket a befizet茅si b贸nuszok kihaszn谩l谩s谩val, figyelni眉k kell a kvalifik谩ci贸s id艖kre. P茅ld谩ul a 22Bet j谩t茅kosoknak a b贸nusz k茅zhezv茅tel茅t艖l sz谩m铆tott egy h茅ten bel眉l teljes铆teni眉k kell a fogad谩si k枚vetelm茅nyt. A p茅nteki 煤jrat枚lt茅si b贸nuszt 24 贸r谩n bel眉l 谩t kell v谩ltani.