A(z) 10bet ESports értékelése

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
MasterCardVisaPaysafe CardPayPalNetellerSkrillTrustly
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

Ról Ről

A 10bet egy népszerű szerencsejáték-társaság több mint egymillió regisztrált aktív felhasználóval. 2003-ban alapították a Szerencsejáték Bizottság engedélyével. Jelenleg Máltán van bejegyezve, és a törvény szabályozza Máltai Szerencsejáték Hatóság

A cégnek van egy svéd vállalkozása is ugyanezen a néven, a Svéd Szerencsejáték Hatóság engedélyével. A 10bet üzemeltetője az Ocean Star Limited, egy szintén Máltán bejegyzett társaság. Írországban távoli fogadói engedéllyel is rendelkezik. Az engedélyt a Blue Star Planet Limited részére a Revenue Commission adta ki.

Miért fogadjon 10betnél

A 10bet az előnyök széles skáláját kínálja, ezért mindig is nőtt a népszerűsége. Az alábbiakban felsorolunk néhány indokot a 10bet melletti fogadásra.  

 • Játék fajta: A 10bet elképesztő játékkínálattal rendelkezik, amelyekre a játékosok fogadhatnak. Számos ligát, versenyt és sporteseményt fednek le, hogy biztosítsák, hogy a fogadók a legtöbb választási lehetőséggel rendelkezzenek. Ez magában foglalja az összes fő eSport eseményt.

 • Bónuszok: A másik ok, hogy csatlakozzon a 10bethez, hogy élvezze a kínált jövedelmező bónuszokat. A játékosok akár 100 eurós bónuszokat is kaphatnak az oldalhoz való csatlakozásért.

 • Banki lehetőségek: A 10bet biztonságos banki lehetőségek széles skáláját kínálja. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél élvezheti a banki szolgáltatások nyújtotta kényelmét az általa preferált csatornákon keresztül. Egyes fizetési lehetőségek közé tartozik a Visa kártya, a MasterCard, a Paysafe, a Skrill, a Neteller és az ecoPayz.

 • Felület: A 10bet felhasználói felülete meglehetősen vonzó és könnyen navigálható. Ez alkalmassá teszi az új játékosok számára, akik még nem szokták meg az online fogadás működését.

 • eSport fogadások: Az ESports fogadások nem túl gyakoriak a legtöbb fogadási oldalon. A 10bet azonban a legjobb fogadási szolgáltatók közé tartozik, amelyek az eSport események és fogadási lehetőségek széles skáláját kínálják.

 • Esély: A 10bet versenyképes fogadási szorzót biztosít, ami magasabb nyereményt eredményez a játékosok számára.

 • További jellemzők: Számos egyéb funkció teszi előnyösebbé a 10bet fogadást. Ilyenek például a készpénzkifizetés és az élő közvetítés.

Fizetési lehetőségek

A 10bet jelenleg számos fizetési lehetőséget kínál, amelyek mindegyike használható befizetésre. Előfordulhat azonban, hogy a játékosok nem használhatnak bizonyos fizetési lehetőségeket a kifizetésekhez.

A fő lehetőségek közé tartozik a VISA, a Verified, a MasterCard, a Skrill, a Neteller, a PaySafe, a MuchBetter, a Trustly és az EPS. A fizetés feldolgozása általában azonnal megtörténik az összes befizetési lehetőségnél, és a tranzakciók szinte azonnal megjelenhetnek a felhasználó számláján. 

A kifizetések általában egy és három munkanapot vesznek igénybe. A cég minden banki opcióhoz kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik. A különböző fizetési módok minimális összegeket is tartalmaznak, amelyeket a játékosok egyszerre fizethetnek be vagy vonhatnak ki.

Népszerű játékok a 10bet-en

A 10bet lehetővé teszi a fogadást a világ szinte összes népszerű játékára. Ide tartozik a foci, tenisz, kosárlabda, röplabda, krikett, rögbi, golf, motorverseny, kerékpározás, lóverseny MMA és darts. A játékosok viszonylag kevésbé népszerű játékokra is fogadhatnak, mint például a futsal, a sakk és a gael foci.

Ami a 10bet-et kiemeli a többi versenytárs közül, az az eSport fogadási lehetőségek széles skálája. A két legnépszerűbb játék a League of Legends és a Counter-Strike Global Offensive (CSGO). A cég mindig bemutatja a legjobb versenyeket és legjobb csapatok játékait, így biztosítva, hogy a játékosok a legtöbb fogadási lehetőséget kapják a követhető eseményeken. 

A CSGO számára kínált versenyek széles skálája a következőket tartalmazza: The International, Pro liga, Master League, Overwatch, Dota 2, Rainbow Six, King of Glory, Volorant és Starcraft.

Fogadások fajtái az eSportra

A 10bet fantasztikus munkát végzett azzal kapcsolatban, hogyan szervezi meg az eSport fogadási piacait a webhelyén. Ez nagyban megkönnyíti a játékosok számára a bármikor elérhető fogadástípusok meghatározását. 

Az eSport három fő piaca a pénzvonali fogadások, a spread fogadások és a túl/alul piacok. Általában azonban nem minden piac érhető el minden funkcióhoz. A megadott szorzók is meglehetősen versenyképesek.

Fogadás az eSportra 10betnél

Az eSports 10bet-en történő fogadás viszonylag egyszerű. Az összes eSport esemény eléréséhez a játékosnak csak meg kell találnia és rá kell kattintania az eSport fülre, amely a kezdőlap bal oldali oszlopában található. A játékos ezután az összes eSport opciót az elérhető fogadási típusok és piacok szerint rendezheti. Ezenkívül az oldal ésszerű számú eSport játékot tartalmaz, amelyekre a fogadók fogadhatnak. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbbeket.

10bet előnyei és hátrányai

Csakúgy, mint minden más fogadási oldalnak, a 10bet-nek is megvannak az előnyei és hátrányai. Előfordulhat, hogy az előnyök és hátrányok nem minden játékost érintenek hasonlóan különböző tényezők, például a földrajzi elhelyezkedés miatt.  

Profik

Felhasználóbarát: A 10bet felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Sok versengő online fogadási szolgáltatóval ellentétben a játékosoknak nem kell sokat navigálniuk az eSports játékesemények megtalálásához és fogadások megtételéhez.

Bőkezű bónuszok: A 10bet másik fő előnye, hogy nagyon vonzó bónuszokat kínál. A bónuszdíjak többsége felhasználható tétek megkötésére az eSporton.  

Azonnali befizetés feldolgozása: A 10bet minden befizetése azonnal feldolgozásra kerül. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy bármikor élvezhessék a kedvenc játékaikra való fogadást, mivel nem kell megvárniuk befizetéseik feldolgozását.  

Játék fajta: A 10bet emellett viszonylag sokféle sportággal rendelkezik, amelyekre a játékosok fogadhatnak. Ez magában foglalja az eSport kategóriát is, amely a legnépszerűbb játékokat tartalmazza.  

Nagyvonalú esélyek: A 10bet arról ismert, hogy nagyvonalú oddsokat ad, ami azt jelenti, hogy a játékosok a legtöbb profitot érhetik el fogadásaikból. A játékosok az általuk preferált formátumokban is megkaphatják az esélyeket, beleértve a tizedes, tört és amerikai formátumokat.  

Élő fogadások: A játékosoknak lehetőségük van a játék közbeni és a meccs előtti eseményekre is fogadni.  

Hátrányok

Viszonylag hosszú visszavonási idő: A pénzfelvétel feldolgozási ideje viszonylag hosszabb ideig tart. Aznapi pénzfelvételi feldolgozásra nincs lehetőség.  

A verseny korlátozott lefedettsége: A 10bet-en elérhető eSport versenyek és ligák viszonylag kevés. Csak a legnépszerűbb és népszerű eSport versenyeket és ligákat fedik le.

Játékok

A legnépszerűbb e-sportok a 10betnél

Counter-Strike Global Offensive (CSGO)

A CSGO egy népszerű többjátékos lövöldözős játék, amely úgy tűnik, hogy a legtöbb fogadási piacot kínálja a 10bet-en. Ez a Hidden Path Entertainment és a Valve Counter-Strike sorozatának negyedik játéka. 

A játék alapötlete az, hogy két csapat, a terroristák és a terrorelhárítók küzdenek egymással, hogy teljesítsék a játék számos különböző célját. A példák közé tartoznak a terrorelhárítók, akik megpróbálják megmenteni a terrorista csapat által elfogott túszokat.  

DOTA 2

A Dota 2 egy másik többjátékos játék, amely harci arénával is rendelkezik. A játékban két csapat vesz részt, mindegyikben öt játékos. Mindegyik csapatnak külön bázisa van, amelyet meg kell védeniük a másik csapattal szemben. Minden csapatnak van egy hőse, akinek egyedi képességei és játékstílusai vannak. Az a csapat nyer, amelyik elpusztítja az ellenfél bázisán található Ősi szerkezetet.  

Királyok tisztelete

A Kings tisztelete egy másik többjátékos játék, amely harci arénát is tartalmaz. A legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik, havonta több millió aktív játékost rögzít.  

A játékmenet egy különféle egyedi képességekkel rendelkező karakter irányítását foglalja magában, hogy megölje az ellenfeleket és a nem játékos karaktereket. Az ölések arannyal és tapasztalattal jutalmazzák a játékosokat, amelyeket tárgyak vásárlására és további képességek felszabadítására használnak fel a karakterek számára.  

legendák Ligája

A League of Legends egy többjátékos játék, amelyet a Riot Games fejlesztett. Két ötfős csapatról van szó, amelyeknek egymással kell megküzdeniük. Minden csapat fő célja a terület megvédése. 

A játékban a tíz játékos mindegyike irányít egy-egy Champion karaktert. Egy csapat nyer, ha elpusztítja az ellenfél csapatának Nexusát, miután behatolt a területére.  

Volorant

A Valorant egy első személyű lövöldözős játék, amelyet a Riot games fejlesztett ki. A játékban szereplő karakterek különböző országok különböző kultúráira épülnek. A játékosok akár egy támadó, akár egy védekező csapatban lehetnek, minden csapatnak öt játékosa van. 

Minden nyeremény több játékbeli valutát eredményez, amellyel több fegyvert és töltetet vásárolhatnak. Egy mérkőzés általában 25 menetből áll. A 13 fordulót elsőként nyerő csapat lesz a mérkőzés győztese.

Kivonás

Hogyan lehet pénzt kivenni 10bet segítségével

A kifizetéshez a felhasználónak be kell jelentkeznie fogadási számlájára. Ezután navigálhat a kifizetési oldalra, és kiválaszthatja a legmegfelelőbb kifizetési csatornát. A következő lépés a kívánt kifizetési összeg kiválasztása, a tranzakció megerősítése és a feldolgozás megvárása.  

Kivonási korlátok

A pénzfelvételi limitek az alkalmazott pénzfelvételi módtól függően eltérőek. A minimális összeg 10 euró az összes kifizetési lehetőséghez, kivéve a banki átutalás esetén, amely minimum 25 euró. A maximális kifizetési összeg 50 000 euró az összes opció esetében, kivéve a Visa kártyákat és a MuchBetter opciókat. A Visa kártyákra 40 000 euró, a MuchBetterre pedig 10 000 euró a limit.

Mobil pénzkivonás

Lehetőség van a pénzfelvételre mobilon, attól függően, hogy a játékos milyen pénzfelvételi módot választ. Mindaddig, amíg a kifizetési csatorna lehetővé teszi a mobil kifizetéseket, a játékosoknak bárhonnan kell megkapniuk a pénzüket.

Bónuszok

A 10bet számos bónuszt kínál minden kvalifikált játékosnak. A játékosok a bónuszokat felhasználhatják tétek megtételére a legtöbb fogadási piacon, beleértve az esport ligákat és versenyeket. 

Érdemes megjegyezni, hogy a bónuszok különböznek attól a fizikai helytől függően, ahonnan a szerencsejátékos regisztrál az oldalra. Több országból származó egyének nem jogosultak semmilyen bónuszra a 10bet-en. A különböző típusú bónuszokhoz különböző feltételek és feltételek is tartoznak.

Bónusz és befizetés a 10betnél

A 10bet rendelkezik néhány befizetési bónusz ajánlattal. Legtöbbjük készpénzes bónusz, amely a befizetett befizetések 50%-áig terjedhet, 50-100 euróban. Az eSports játékokhoz azonban nincs külön befizetési bónusz. Az odaítélt bónuszokat egy meghatározott időtartamon belül fel is kell használni, hogy érvényesek legyenek.

Regisztrációs folyamat a 10betnél

A 10bet regisztrációs folyamata viszonylag egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Ezenkívül nem kerül pénzbe a csatlakozás. Először a játékosnak fel kell keresnie a hivatalos 10bet webhelyet, és rá kell kattintania a regisztrációs linkre a folyamat elindításához. A következő lépés a személyes adatok megadása, amelyeket a vállalat azonosítás és ellenőrzés céljából fog használni. 

A szükséges adatok közé tartozik a lakóhely szerinti ország, telefonszám, e-mail cím és fizikai cím. A játékos ezután kiválasztja a kívánt felhasználónevet és biztonságos jelszót. A folytatás előtt beállíthatja az esélykijelző típusát és a preferált pénznemet is.

Az összes lényeges adat megadása után a játékosnak meg kell adnia egy biztonsági kódot, és el kell fogadnia az összes feltételt. A 10bet ezután megerősítő e-mailt küld a játékosnak. A fiók készen áll a használatra, miután a játékos rákattint az emailjére küldött megerősítő linkre. A következő lépés a befizetés és a játék folytatása.

Bónuszkövetelmények 10betnél

A 10bet-en kínált összes bónusznak több feltétele is van. A követelmények a bónuszokra vonatkozó minősítések körül forognak, és a játékosok hogyan használhatják fel a bónuszokat saját javára. Az alábbiakban bemutatunk néhány főbb bónuszkövetelményt.

A játékosnak be kell fizetnie

Egy játékosnak legalább 15 eurót kell befizetnie. A játékos csak ekkor tudja felhasználni a megfelelő bónuszt. A bónuszra való jogosultsághoz a befizetést bármely olyan befizetési móddal kell végrehajtani, amely nem foglal magában e-pénztárcát. 

Ez azt jelenti, hogy a Skrill és a Neteller befizetései nem jogosultak bónuszra. Ezenkívül a játékosnak meg kell adnia egy bónuszkódot is, amely tükrözi a megosztandó bónuszt. A bónuszkódok általában elérhetők a hivatalos weboldalon és a közösségi média platformjain.

Fogadási követelmények

Lehetőség van bónuszajánlatokra fogadni az eSports játékokon, nyerni és kivenni a nyereményeket. A játékosnak azonban több bónuszkövetelménynek is meg kell felelnie, mielőtt bármilyen nyereményt kivehetne a bónuszból. Kezdetben a játékosnak legalább ötször meg kell fogadnia a jogosult befizetés összegét és a bónuszt. 

Ezenkívül az öt fogadásnak legalább 1,8 szorzós egyszeri fogadásra vagy választásonként legalább 1,4 szorzós kombinált fogadásra kell vonatkoznia. Végül a játékosnak teljesítenie kell a fogadási követelményeket a bónusz kézhezvételétől számított első harminc napon belül, amely után a bónusz elveszik.

Korlátozott bónuszok

Minden bónuszajánlat egyéni játékosokra, háztartási címre, családra, e-mail címre, telefonszámra, megosztott elektronikus eszközökre, fizetési számlaszámra és megosztott IP-címre korlátozódik. Ennek az az oka, hogy megakadályozzák a játékosokat abban, hogy más játékosokkal együtt fogadjanak, hogy garantálják a bónuszokból származó nyereséget, függetlenül az eredményektől.

Földrajzi követelmények

A játékosok nem kaphatják meg és nem használhatják fel a bónuszajánlatokat, ha földrajzilag nem a kvalifikált országokban találhatók. Ez függetlenül a regisztrációhoz használt személyi adatokban feltüntetett állampolgárságtól.

Kifizetések

A 10bet számos fizetési lehetőséget kínál, amelyek biztosítják, hogy minden játékos a számukra legkényelmesebb módon tudjon befizetni vagy kivenni pénzt. Bármikor befizethető, hogy minimálisra csökkentse annak esélyét, hogy a játékos játékélménye pénzhiány miatt hosszú időre megszakadjon. 

A 10bet-en elérhető fő befizetési lehetőségek a következők: Visa Card, MuchBetter, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, EPS, Sofort és Euteller. Kevesebb pénzfelvételi lehetőség van, köztük a Visa, a muchBetter, a Skrill, a Neteller, a Trustly és a Fast Bank Transfer.

Betétek

Hogyan lehet befizetni a 10bet-en

A befizetés első lépése a 10bet számlára történő bejelentkezés. A bejelentkezés után a játékosnak el kell navigálnia a befizetési oldalra, ahol megjelenik a befizetési módok összes lehetősége. A játékos ezután kiválasztja a kívánt befizetési módot, és kiválasztja a megfelelő összeget a befizetéshez. Ha a játékosnak van bónuszkódja, beírhatja a kódot, mielőtt megnyomja a „befizetés” gombot. 

A játékos ezután egy fizetésfeldolgozó oldalra kerül a kiválasztott fizetési módnak megfelelően. Például e-pénztárcáról történő befizetéskor az oldal átirányítja a játékost az e-pénztárca számlájára, ahol végrehajthatja a tranzakciót.

Befizetési és kifizetési feldolgozási idők

Minden befizetési mód azonnal feldolgozásra kerül. A játékos által befizetett összeg általában néhány másodpercen belül megjelenik a számláján. A pénzfelvétel feldolgozása általában egy kicsit tovább tart. A Visa kártyás és Trustly-kivonás egy-két munkanapot vesz igénybe. A többi pénzfelvételi lehetőség – a közvetlen banki átutalás kivételével – két napon belül feldolgozza a pénzfelvételt. A közvetlen banki átutalások tartanak a legtovább, ami akár három munkanapot is igénybe vehet.

Responsible Gaming

A szerencsejáték annyi szórakozást kínál, hogy függőséget okoz. Fennáll a pénzvesztés veszélye is, ami pénzügyi problémákba sodorhatja a játékosokat. A felelősségteljes szerencsejáték a legjobb megoldás az ilyen lehetséges hatások elkerülésére. Ehhez a játékosoknak meg kell tervezniük, hogy mennyi ideig és milyen gyakran kell szerencsejátékot játszaniuk, és ragaszkodniuk kell a tervhez, függetlenül a szerencsejáték-tevékenységüktől.

A játékosoknak meg kell tanulniuk kezelni bankrolljukat a veszteségek minimalizálása és a profit maximalizálása érdekében. Erre a legjobb megoldás a költségvetés elkészítése és a hatékony fogadási stratégia követése. Olyan esetekben, amikor a fogadó nem tudja ellenőrizni szerencsejáték-tevékenységeit, jó ötlet lehet szakember segítségét kérni.

Támogatás

10bet ügyfélszolgálati lehetőségek

A 10bet megbízható ügyfélszolgálatot kínál, hogy a felhasználók a legjobb fogadási élményben részesüljenek. Az összes ügyfélszolgálati csatorna éjjel-nappal elérhető. A lekérdezésekre adott válaszok általában körülbelül 24 órát vesznek igénybe, számos tényezőtől függően, mint például a csatorna torlódása, a lakóhely szerinti ország és a használt kapcsolati csatorna. A fő ügyfélszolgálati csatornák a következők:  

 • E-mail - support@10bet.com
 • Telefon - +35924925973, +35314372476, +35627780155
 • Élő chat – bejelentkezés után érhető el

Az ügyfélszolgálati képviselők meglehetősen professzionálisak, miközben válaszolnak a kérdésekre. Pontos visszajelzést adnak a legegyszerűbb kifejezésekkel, hogy segítsenek megoldani a játékosok problémáit a legrövidebb időn belül. Nagyon barátságosak is, ami világos képet fest arról, hogyan törődnek ügyfeleikkel.

Számla

A számla regisztráció a 10betnél meglehetősen egyszerű folyamat. Az egész folyamat csak néhány percig tarthat, ha mindent jól csináltunk. A regisztrációs folyamat megkezdése előtt a játékosoknak meg kell erősíteniük jogosultságukat. Azon országok játékosai, akik nem jogosultak fogadni az oldalon, ne vesztegessék idejüket a fiók létrehozásával.  

Követelmények

A fiók regisztrálásához a játékosnak legalább 18 évesnek kell lennie. A játékosnak érvényes e-mail címmel is rendelkeznie kell. A regisztráció utáni fogadáshoz a játékosnak pénzt is be kell helyeznie a számlájára.  

Hogyan hozz létre számlát a 10betnél

A regisztrációs folyamat elindításához a játékosnak fel kell keresnie a hivatalos 10bet weboldalt. Ezután a játékos rákattinthat az oldalon a kezdőlap jobb felső sarkában található "csatlakozás" gombra. Az oldalon megnyílik egy regisztrációs űrlap, amelyet a játékosnak ki kell töltenie a folytatás előtt. A szükséges adatok egy része a név, az e-mail cím és a születési dátum. A játékosnak ki kell választania egy elérhető felhasználónevet és jelszót is.

A regisztrációs folyamat befejezése előtt a játékosok kiválaszthatják, hogyan jelenítse meg az esélyeket a számlájukon. A három rendelkezésre álló lehetőség a tizedes, a tört és az amerikai. Ezt követően a játékosnak át kell írnia az oldalon feltüntetett biztonsági kódot, és el kell fogadnia a feltételeket. 

A játékos ezután kattintson a „fiók létrehozása” gombra a folyamat befejezéséhez. Végül egy visszaigazoló e-mailt küldünk a játékosnak egy linkkel. A játékosnak meg kell nyitnia az e-mailt, és rá kell kattintania a linkre a regisztrációs folyamat befejezéséhez.

Biztonság

A kiberbűnözés meglehetősen általánossá vált, és szinte minden iparágat érint, beleértve az online szerencsejáték-ipart is. Ennek eredményeként sok játékosnak alacsony az önbizalma, amikor készpénzt fizet be vagy vesz fel egy játékszámlára, illetve abból. Ez azonban nem így van a 10bet tagok esetében, köszönhetően a cég által beállított összes biztonsági funkciónak.  

Biztonsági jellemzők

 • A legújabb titkosítási technológia: A 10bet az elérhető legjobb adattitkosítási technológiát használja, és rendszeresen frissíti, hogy megelőzze a potenciális fenyegetéseket. A titkosítás biztosítja, hogy a csalók és hackerek ne férhessenek hozzá semmilyen kompromittáló információhoz.  

 • Gyors segítség: A 10bet gyors ügyfélszolgálatot is kínál, ami jól jön az új játékosok számára. Az ügyfelek képviselőinek gyors válaszai minimálisra csökkentik annak esélyét, hogy a játékosok olyan hibákat kövessenek el, amelyek veszélyeztethetik pénzüket vagy személyes adataikat.  

 • Átlátható auditálás: A 10bet átlátható auditáláson megy keresztül, amelyet általában független könyvvizsgáló cég végez. Az auditok garantálják a játékosoknak, hogy a cég megbízható.

 

Mint fentebb említettük, minden banki folyamat titkosítva van, hogy kiküszöbölje a lehallgatások esélyét. Az oldalon elérhető banki csatornák is mind megbízhatóak és jó hírűek. Mindez segít megvédeni a felhasználót a csalástól.

A felhasználóknak erőfeszítéseket kell tenniük a csalás esélyének további minimalizálására vagy megszüntetésére. Ilyen például a bankolás elkerülése, miközben nyilvános Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, és erős jelszavak használata.

Bármilyen gyanú esetén a játékosoknak figyelniük kell bármilyen furcsa tevékenységet a fiókjukban.

Tippek És Trükkök

Vannak tippek és trükkök, amelyeket a játékosok használhatnak a 10bet-en, hogy javítsák játékélményüket. A főbbek elsősorban a bónuszokhoz és egyéb promóciókhoz kapcsolódnak. 

Bónuszok

Például az üdvözlő bónusz csak az első befizetés 50%-a, maximum 50 euró. A játékosok azonban nem férhetnek hozzá ehhez a bónuszhoz a "PLAY50" kód használata nélkül. A bónuszajánlatok egy részét általában nem is hirdetik nyíltan. A játékosoknak ezért mindent meg kell tenniük, hogy keressenek elérhető bónuszajánlatokat, és éljenek velük.

Hírlevél

A 10bet hírlevélre való feliratkozás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy megkapják a promóciókkal és ajánlatokkal kapcsolatos legújabb frissítéseket. Az ajánlatok bónuszokat és ingyenes fogadásokat tartalmazhatnak. A hírlevelek általában tartalmazzák a hét fontosabb eseményeinek statisztikáit, amelyek alapján a játékosok megalapozott fogadási döntéseket hozhatnak.

Fogadási stratégia

A megfelelő fogadási stratégia megtalálása egy másik trükk, amellyel a legtöbb elit szerencsejátékos általában növeli nyerési esélyeit. Ez különösen igaz a fogadások és a tét összegének kombinációjára. A jó stratégiák segíthetnek a játékosnak abban is, hogy kézben tartsa fogadási akcióit.

eSport szorzók és fogadások

Egy másik tipp, hogy kihasználja az eSport esélyeit. Nagy esélyeik vannak, ami azt jelenti, hogy a játékosok magasabb nyereményt kapnak, ha megnyerik a fogadásukat. Az eSportot is nagyon szórakoztató követni, így a játékosok a fogadási világ legjobbjait kínálják.

A játékosoknak kerülniük kell az érzelmeken alapuló fogadást. Ennek az az oka, hogy az érzelmek valószínűleg negatívan befolyásolják fogadási döntéseiket. Az érzelmekre alapozott fogadás lelkileg is káros hatással lehet, különösen, ha a fogadások nem jönnek be a játékosnak. Ugyanebben a megjegyzésben a játékosoknak kerülniük kell a fogadást, ha nem a legjobb szellemi képességeikben vannak, például részeg vagy stresszes állapotban.

Mikor kell fogadni

Egy másik trükk, amelyet a játékos használhat, az, hogy a legjobb fogadási lehetőségekre vár. A fogadási szorzók általában bármely olyan tényező változásától függően változnak, amely befolyásolhatja a fogadások kimenetelét. Például egy sérült játékosról szóló hír azt eredményezheti, hogy csapata esélyei jelentősen csökkennek. Ezért a játékos stratégiája határozza meg a fogadás megfelelő időpontját.

Gyik

Megbízható cég a 10bet?

A 10bet a legmegbízhatóbb fogadótársaságok közé tartozik. 2003 óta működik, és jelenleg több mint egymillió aktív felhasználóval büszkélkedhet, akik megbíznak benne. A vállalat a Szerencsejáték Bizottság teljes engedélyével is rendelkezik, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság szabályozza. A számos pozitív vélemény, amelyet a 10bet-felhasználók az évek óta tartó működése során közzétettek, szintén jelzi a megbízhatóságát.

A 10bet kínál eSport fogadásokat?

A 10bet az eSport fogadások széles választékát kínálja. Az elérhető eSport játékok száma jelenleg nem olyan magas, mint amennyire a legtöbb játékos szeretné, de számos népszerű eSport ligát és versenyt lefed.

A 10bet lehetővé teszi a nemzetközi felhasználók fogadását?

A 10bet számos különböző országból származó játékosok számára lehetővé teszi számlák nyitását és fogadások megtételét. Vannak azonban olyan országok, ahol a játékosok nem használhatnak 10betet. Egy gyors látogatás a hivatalos oldalra segíthet a játékosnak eldönteni, hogy földrajzi elhelyezkedése és nemzetisége lehetővé teszi-e számára, hogy számlát nyisson 10betnél.

Mennyibe kerül a befizetés vagy pénzfelvétel?

A 10bet befizetés vagy kifizetés ingyenes, függetlenül a használt módszertől vagy csatornától. Előfordulhat azonban, hogy a felhasználóknak bizonyos költségeket kell fizetniük a pénznemek átváltásáért. A minimális befizetés összege 10 euró, a maximális kifizetési összeg pedig 50 000 euró.

Mit kínál a tíz klub?

A Ten Club egy speciális tagságra utal, amely csak a 10bet elit fogadói számára van fenntartva. Az előnyök közé tartozik a személyre szabott ügyletek, a személyes fiókkezelő, a VIP eseményekre való meghívások, a gyorsabb ügyfélszolgálat, a gyorsabb pénzfelvételi feldolgozás, a lágy rollover követelmények és még sok más.

Mikor találhatnak a játékosok 10bet bónuszokat?

Számos olyan eset van, amikor a játékosok bónuszokat kaphatnak. Az első bónusz akkor jár, ha a játékos sikeresen regisztrál egy 10bet számlára, és első befizetését teljesíti legalább 15 euróval. Az egyéb jutalmak közé tartoznak a későbbi befizetési bónuszok, a hétvégi bónuszok és az ajánlási bónuszok.

A 10bet jó választás kezdőknek?

A 10bet kiváló választás kezdőknek. Ennek az az oka, hogy a felhasználói felület meglehetősen intuitív, és nincsenek túl bonyolult navigációs minták. A fogadási piacokat is oly módon mutatják be, hogy a fogadási folyamat egyszerű és szórakoztató legyen.

A játékosok fogadhatnak élő játékokra?

A 10bet szinte az összes főbb sportágra kínál élő fogadást, beleértve az eSportot is. Ez azt jelenti, hogy a játékosok egy ideig nyomon követhetik kedvenc játékaikat, mielőtt fogadnának, így jobb fogadási döntéseket hozhatnak. A pénzvonalak mellett a cég számos kelléket is kínál.

Mik a bónusz rollover követelményei?

Az átgörgetési követelmények a megítélt bónusztól függően változnak. Egy adott bónusztípus speciális követelményeinek megismerésének egyszerű módja, ha megnézi a promóciós oldalt a webhelyen
10bet weboldal.

Lehet 10betnél készpénzt venni?

A 10bet lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy bármikor készpénzt vegyenek. A készpénzkifizetés funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy korai kifizetéseket hajtsanak végre a megtett tétek alapján, ahelyett, hogy megvárnák a fogadási események rendezését.

Lehetséges törölni egy 10bet fiókot?

Bármely játékos, aki úgy dönt, hogy bármilyen okból törli a fiókját, bármikor megteheti. Ehhez a játékosnak e-mailt kell küldenie fiókja törlésére csd@support10bet.co.uk.

Total score7.8

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2003
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (16)
Credit Cards
Debit Card
EcoPayz
FastPay
MasterCardNetellerPayPalPaysafe Card
Prepaid Cards
Skrill
Swish
TrustlyVisa
Visa Debit
Visa Delta
Visa Electron
BónuszokBónuszok (5)
JátékokJátékok (44)
Agárverseny
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baseball
Biathlon
Blackjack
Box
CS:GO
Cycling
Darts
Dota 2Esport
Eurovízió
Floorball
Formula 1
Futball
Futsal
Golf
Jéghoki
Kaparós sorsjegyek
Kaszinó Hold’em
Kenó
King of Glory
Kosárlabda
Krikett
Labdarúgás-fogadás
League of Legends
Live Progressive Baccarat
Lóverseny
MMA
Motorverseny
Nyerőgép
Politika
Rulett
Snooker
Sport
Sportfogadás
StarCraft II
Table Tennis
Tennis
UFC
Virtual Sports
LicencekLicencek (3)
Malta Gaming Authority
Swedish Gambling Authority
UK Gambling Commission
NyelvekNyelvek (3)
angol
arab
svéd
OrszágokOrszágok (9)
Bahrein
Egyesült Arab Emírségek
Egyesült Királyság
Katar
Kuvait
Omán
Svédország
Szaúd-Arábia
Írország
SzoftverekSzoftverek (13)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Genesis Gaming
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet