Az ideális esport fogadási bónusz kiválasztása: útmutató

Egyes e-sportos játékosok – túlnyomórészt újak – kísértést érezhetnek, hogy minél több bónuszt szerezzenek meg, abban a reményben, hogy növelhetik bankrolljukat. Sajnos nem minden bónuszt érdemes igénybe venni. Íme néhány dolog, amelyet figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy érdemes-e felvenni egy bónuszt vagy sem:

Bónusz méret

Valószínűleg a bónusz összege az első dolog, amit minden bónuszt kereső játékos megnéz. Ideális esetben a jelentős eSport bónuszok általában a maximális értéket kínálják a játékosoknak a pénzükért. A méret azonban önmagában nem használható meghatározó tényezőként; A játékosoknak sok más tényezőre is figyelniük kell, beleértve a bónusz aktiválásához szükséges összeget.

Fogadási követelmények

Bár általában a bónusz mérete az első, természetesen nem ez az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni. Az eSports fogadási oldalak által kínált legtöbb bónusz fogadási követelménye általában 1-től 20X-ig terjed. Miről szólnak a fogadási követelmények? Például egy 100 dolláros bónusz ötszörös fogadási követelményekkel lényegében azt jelenti, hogy a játékosnak 500 dollár értékű fogadást kell tennie, hogy jogosult legyen a kifizetésre. Lényegében a tökéletes bónusznak a legalacsonyabb fogadási feltétellel kell rendelkeznie.

Lejárati dátumok

Gyakran előfordul, hogy lejárati dátummal rendelkező eSport bónuszokat találunk. A tapasztalt játékosok eSport fogadási tippjei alapján a jó bónusznak hosszú lejárati dátummal kell rendelkeznie. A rövid lejárati dátum különösen korlátozó lehet, különösen akkor, ha magas fogadási követelményeket támasztó bónuszhoz kötik. És mivel a legtöbb eSport oldalak által kínált bónusz egyedi fogadási követelményekkel jár, a meghosszabbított eltarthatóság a legtöbb esetben kétségtelenül kívánatos, hogy a hobbija ne váljon nemkívánatos házimunkává.

Sokoldalúság

A bónusz kibocsátásakor bármely eSport fogadóiroda célja, hogy értékes jutalmat kínáljon játékosainak. Mint ilyen, a sokoldalúság vagy a bónusz különböző játékokon használható képessége kritikus fontosságú bármely ösztönző értékének megítélésében. Például egy jó eSport bónusz több eSport eseményen és piacon is felhasználható. Ha egy bónusz korlátozó jellegű, ez biztos jele lehet annak, hogy a játékosnak más lehetőségeket kell felfedeznie.

Fizetési módok

A legtöbb online bónusz általában hozzá van kötve hiteles fizetési módok. A legtöbb felső kategóriás kaszinó számos fizetési módot kínál. Így a játékosoknak nem kell kétszer gondolkodniuk a bónusz igénylése előtt. A legjobb az egészben, hogy a bónusz igénylésének egyszerűsége tükrözi a bónusznyeremények igénylésének egyszerűségét is.

Hogyan szerezhetek esport fogadási bónuszokat?Fogadási bónuszok esport oldalakon
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Hogyan szerezhetek esport fogadási bónuszokat?

A bónuszok sokféleségét tekintve néhány játékos gyakran összezavarodik az eSport bónusz megszerzését illetően. Az eSports bónusz igénylésének nem kell melósnak lennie, csakúgy, mint a legjobb esport fogadási szorzók megkeresésének, tekintve, hogy a legtöbb eSport fogadási webhelyen könnyen követhető eljárás van a bónusz elérésekor. Ennek ellenére itt van egy általános, lépésről lépésre útmutató az eSport bónusz igényléséhez.

Válasszon egy esport fogadási oldalt

Az esport bónusz igénylésének első lépése, hogy regisztráljon egy fogadóirodánál. Ez azonban nem azt jelenti, hogy más sportfogadási oldalakat válassz, amelyekkel találkozol, hanem olyanokat, amelyek bónuszok hosszú listáját kínálják. Bár ez nem feltétlenül minősítés, gyakran más bónuszok elnyerésének alapját képezi. A kaszinó helyes megválasztása azt jelentheti, hogy különféle bónuszokat kaphat a velük való játék során. A potenciális ajánlatokhoz csatolt feltételek elolvasása azonban kulcsfontosságú, mielőtt bármilyen fogadási oldalt választana.

Regisztráció – üdvözlő bónusz

A legtöbb kaszinó az új játékosokat a üdvözlő bónusz. Ennek a bónusznak az egyetlen minősítése, hogy a játékosnak újnak kell lennie. Tehát regisztráció szükséges, ha üdvözlő bónuszt szeretne megcélozni. Miután a játékos hogyan fogad az esportra, és úgy döntött, hogy csatlakozik egy eSport fogadóirodához, számos egyéb bónuszban részesül, beleértve a meccs- és pénzvisszatérítési bónuszokat. Regisztrációkor az új esport játékosok is kihasználhatják a promóciós kódokat, különösen az üdvözlő bónusz aktiválásakor.

Befizetés – Match/Reload bónusz

Míg egyes kaszinók rendszeresen kínálnak játékosokat no befizetési bónuszok, a legtöbb esport oldal jutalmazza azokat a játékosokat, akik valódi pénzzel finanszírozzák számlájukat. A legtöbb kaszinó bónuszokat kínál meccs vagy újratöltési bónusz formájában, ahol a befizetés egy bizonyos összegig egyenértékű. Ideális esetben csak befizetés szükséges a bónusz aktiválásához.

Helyi fogadások – Hűség/Cashback bónusz

A valódi pénzes fogadások egy másik módja lehet a bónusz igénylésének. A sportfogadásokhoz hasonlóan az esport fogadási oldalak is jutalmazzák azokat a játékosokat, akik alkalmanként valódi pénzes fogadásokat kötnek. Ezeknek a bónuszoknak különféle formái vannak, amelyek közül a legfontosabbak a hűség- és pénzvisszatérítési bónuszok. Az előbbit általában a rendszeres fogadók kapják, míg az utóbbit az elvesztett fogadások töredékeként adják vissza.

A bónusz igénylése előtt megteendő eljárást vagy lépéseket a bónusz jellege határozza meg. Például a regisztrációs bónusz megszerzése teljesen más, mint a mérkőzés vagy a pénzvisszatérítési bónusz igénylése. A legtöbb esetben a bónusz igénylése nem ér véget, amikor egy játékos megkapja a bónusz összegét; Az esport játékosoknak meg kell felelniük a vonatkozó fogadási követelményeknek. Néha a fogadási követelményekhez od korlátozások kapcsolódnak.

webhely bónuszok?

A legtöbb online esport bukmékerek ma tegyen fel néhány nagylelkű bónuszt. Ennek eredményeként minden e-sportnak, amely arra készül, hogy kihasználja ezeket az ösztönzőket, készen kell állnia a vásárlásra, és a preferenciáinak megfelelő bónusz kiválasztására.

A legjobb esport bónusz kiválasztása általában személyes preferenciák kérdése. Egyes fogadók nagy bónuszösszegeket kaphatnak, még akkor is, ha magas fogadási követelmények vannak. Mások örülnének egy kis bónusznak, amely könnyen teljesíthető átjátszási követelményekkel. Minden azon múlik, hogy olyan bónuszt válasszunk, amely a legjobb ár-érték arányt kínálja.

Míg az esport fogadási tippek tájékoztatják a legtöbb játékos döntését, íme egy lista a legjobb eSport fogadási oldal bónuszajánlatai közül:

  • 1xBet bónuszok:Az 1xBet bónuszok széles választékát kínálja. Vannak szerencsés péntekek, üdvözlő és befizetési bónuszok a befizetett összeg 200%-áig, de ennél a szolgáltatónál sokkal izgalmasabb bónuszokat is találhatsz.
  • Betsson bónusz fogadások: Betsson.com esports A játékosok akár 25 dollár bónusztétet is igényelhetnek, ha feliratkoznak és hasonló összegű valódi pénzes befizetést hajtanak végre.
  • Leovegas üdvözlő bónusz: A Leovegas.com üdvözlő ajánlata egyedülálló, a játékosok 100%-os profitnövekedést élvezhetnek az első két fogadásukon, maximum 25 dollárig.

Fogadási bónuszok esport oldalakon

Az esport játékosokat különféle bónuszokkal kezelik, amelyek mindegyike egyedi előnyöket kínál. Itt van egy bontás a legjobb eSport bónuszok amit a legtöbb fogadóiroda kínál.

Ingyenes fogadások

Ingyenes fogadások, más néven befizetés nélküli bónuszok, ösztönző bónuszajánlatok új és meglévő esport fogadók számára. Ahogy a nevük is sugallja, ez a fogadási típus esélyt ad a játékosoknak a nyerésre anélkül, hogy valódi pénzt tennének a sorba.

Nincs fogadási bónusz

Nincs fogadás vagy fogadásmentes bónusz olyan bónuszok, amelyeket a bejátszási követelmények nélkül kínálnak. Ez lényegében azt jelenti, hogy nincsenek meghatározott limitek, és a játékosok tetszés szerint azonnal megszerezhetik nyereményüket.

Hűségbónusz

Esport fogadási oldalak alkalmaznak hűségbónuszok mint az odaadó játékosok jutalmazásának módja. Ez a bónusz gyakran pontrendszerben történik, ahol a játékosok pontokat szereznek, amint elkezdenek valódi pénzes fogadásokat játszani.

Ajánlói bónusz

Ajánlói bónuszokat kapnak azok a játékosok, akik mindent megtesznek azért, hogy egy barátjukat játsszák. Az ajánlói bónuszokban az a legjobb, hogy az aktív játékos és a hivatkozott is bónuszt kap.

Az eSport fogadási bónuszok listája ennél sokkal hosszabb. További említésre méltó említések közé tartozik mérkőzés bónusz, mobil bónusz, és ingyenes skinek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács