Minden, amit tudni kell a E-sportok -ról: Arbitrázs fogadás

A tapasztalt fogadók mindig olyan technikákat és egyéb módokat keresnek, amelyek segítségével a lehető legkockázatmentesebbé tehetik a fogadást, és garantálják nyereményüket. Az egyik ilyen technika az arbitrázs fogadás, amely egyre népszerűbb az esport fogadási szcénában. Az arbitrázs esport fogadás működése meglehetősen egyszerű. Mindazonáltal kissé körülményes az arbitrázsfogadás hatékony használata, különösen, ha Ön kezdő.

Ha az esports arbitrázs fogadásba szeretne beszállni, akkor jó helyen jár. Itt van minden, amit az esports arbitrázs fogadásról tudni kell.

Minden, amit tudni kell a E-sportok -ról: Arbitrázs fogadás
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Mi az az Arbitrage Esports Betting?

Az arbitrázs esport fogadás az egyik legjövedelmezőbb fogadási technika. A tapasztalt szerencsejátékosok arbitrázst alkalmaznak fogadás esport eseményekre hogy garantálják a nyereségüket, és biztosítsák, hogy fogadásuk száz százalékig kockázatmentes legyen.

Mi az az arbitrázs

Először is próbáljuk meg meghatározni az arbitrázs fogalmát. Az arbitrázs az, amikor az emberek kihasználják a különböző piacokon tapasztalható árkülönbségeket. A termékek ára nem azonos a világ minden részén. Ugyanarra a termékre eltérő árak vonatkoznak a különböző piacokon, például ázsiai vagy ausztrál piacokon.

Tegyük fel például, hogy egy adott késztermék 50 dollárt ér a kínai piacon, és ugyanez a termék 200 dollárt az amerikai piacon. Ezt az árkülönbséget úgy lehet kihasználni, hogy az olcsóbb piacról vásárolja meg, és a drága piacon adja el.

Mindent az Arbitrage Esports Bettingről

Az Esports arbitrázs fogadás egy olyan technika, amelyet a szerencsejátékosok kihasználnak különböző esélyeket különböző online fogadási oldalakon, hogy garantálja a nyereséget az eredménytől függetlenül.

A bukmékerek általában hasonló szorzókkal rendelkeznek az esport eseményekre. Például, ha egy népszerű csapat egy esélytelenebb ellen lép pályára, minden fogadóiroda úgy véli, hogy az esélytelenebb csapatnak kicsi az esélye a győzelemre. Néha azonban a bukmékerek nem értenek egyet egymással egy esport esemény kimenetelét illetően, ami arbitrázslehetőséget teremt.

Tegyük fel például, hogy az A fogadóiroda úgy véli, hogy az A-csapat kevésbé valószínű, hogy nyer, és az A-csapat nyerési szorzója 2,04. Másrészt a B fogadóiroda szerint a B-csapat kisebb valószínűséggel nyer ugyanabban az eseményben, és 2,08-as szorzóval rendelkezik az A-csapat győzelmére.

Ha 100 dollárt fogad mindkét eredményre, garantáltan 200 dollár feletti megtérülést kap, ahol a 200 dollár feletti összeg a nyeresége.

Hogyan használjuk az Esports Arbitrázs fogadást?

Az arbitrázs fogadás használatához először is kettőt kell találnia online esport bukméker amelyek nem értenek egyet egy adott eredménnyel.

Tegyük fel például, hogy az A-csapat és a B-csapat között egy esport-mérkőzés zajlik. Az A-csapat szorzója 2,09 az A-csapat esetében, és 1,90 a B-csapat esetében. Ugyanerre az eseményre a B-nek 1,88-as szorzója van az A-csapatra és a 2,11-re. A B csapatnak. Mindkét fogadóiroda nem ért egyet abban, hogy ki fog nyerni.

Ha megtalálta az ehhez hasonló szorzót, válassza ki mindkét fogadóiroda közül a legmagasabb szorzóval rendelkező eredményt, és fogadjon rájuk. Ebben az esetben 2,09-es szorzóval fogad az A csapatra az A fogadóirodában. A B-csapatra is fogadhat a Bookie B-ben 2,11-es szorzóval.

Ebben a példában egyértelmű, hogy ha 100 dolláros fogadást tesz mindkét kimenetelre, akkor 209 vagy 211 dollárt kap cserébe. Tehát 9 dollár vagy 11 dollár garantált hozamot kap.

Felmerülhet az a kérdés, hogy van-e mód arra, hogy arbitrázs esport fogadásokat használjon, és ugyanazt a hozamot érje el ahelyett, hogy 9 dollár és 11 dollár lenne. Nos, van rá mód, és ehhez meg kell tanulnia néhány számítást, amelyet a későbbi szakaszokban ismertetünk.

Esport-arbitrázs fogadási tippek és trükkök

Mielőtt elmagyaráznánk, milyen számításokat kell használnia az arbitrázs fogadásnál, íme néhány tipp, amelyek segítségével jobb eredményeket érhet el az arbitrázs esport fogadások kipróbálása közben.

 • Csak két lehetséges kimenetelű fogadást válasszon: A dolgok túl bonyolulttá válhatnak, ha kettőnél több kimenetelű fogadásokra próbál arbitrázsfogadást alkalmazni. A legtöbb esetben az arbitrázs nem lehetséges kettőnél több eredménnyel. Tehát, ha nem vagy szakértő, ne próbálkozzon az arbitrázs fogadással kettőnél több kimenetelű fogadásokra.
 • Ellenőrizze még egyszer a számításait: Az arbitrázs fogadás használata során számos számítást kell végeznie. Ha a számítások bármelyike hibás vagy hibás, előfordulhat, hogy az arbitrázs nem működik. Az is előfordulhat, hogy sokat veszít a pénzéből. Célszerű mindig újra ellenőrizni az összes számítást, és megbizonyosodni arról, hogy nulla hiba van.
 • Tanuld meg gyorsan váltani a Bookamekr-t: A bukmékerek folyamatosan frissítik az esélyeiket, és soha nem tudhatod, mikor adódik arbitrázs lehetőség. Gyorsan és hatékonyan kell tudnia váltani egyik bukmékerről a másikra.

Arbitrázs fogadások kiszámítása

Két fő dolgot kell kiszámítania az arbitrázs esport fogadások használata során. Az első dolog az arbitrázs százalék, amely meghatározza, hogy az oddsok alkalmazhatók-e az arbitrázs fogadásokra. A következő dolog a tét összege, vagyis azok az összegek, amelyeket minden egyes eredményre meg kell tennünk, hogy hasonló nyereséget biztosítsunk.

Arbitrázs százalékszámítás

Annak ellenőrzéséhez, hogy az oddsok megengedik-e az arbitrázst, mindkét fogadóirodától el kell venni a legmagasabb szorzót, el kell osztani eggyel, össze kell adni, majd el kell osztani az összeget 100-zal. Ha a válasz 100 alatt van, akkor van arbitrázs. Ezt a számot arbitrázs százaléknak nevezzük.

A fenti példa számításai a következők:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitrázs tét számítás

A hasonló hozam eléréséhez szükséges tét összegét úgy számíthatja ki, hogy a szorzót elosztja 1-gyel, megszorozza 100-zal, majd megszorozza a teljes tét összegével, majd megszorozza az arbitrázsszázalékkal.

Ha összesen 200 dollárja van a fenti példában, akkor a számítása a következő:

 • ((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • ((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Tehát 100,48 dollárt kell fogadnia a 2,09-es szorzójú eredményre, és 99,52 dollárt a 2,11-es szorzóval rendelkezőre. Ily módon körülbelül 10 dollár garantált megtérülést kap.

Esports Arbitrázs fogadás lépésről lépésre

Annak érdekében, hogy jobban megértse, hogyan használhatja az arbitrázsfogadást az esport eseményeken, itt található egy lépésről lépésre szóló útmutató az esport arbitrázs fogadáshoz.

 • 1. lépés: Keress két bukmékert, akik nem értenek egyet egy adott esport esemény kimenetelével kapcsolatban. Győződjön meg arról, hogy a fogadásnak csak két kimenetele van.
 • 2. lépés: Válassza ki mindkét bukmékernél a legmagasabb szorzóval rendelkező eredményt. Győződjön meg arról, hogy nem ugyanaz a végeredmény, különben ez azt jelentené, hogy mindkét bukméker egyetért ebben.
 • 3. lépés: Számítsa ki a teljes arbitrázs százalékot, és győződjön meg arról, hogy 100 alatt van. Ha 100 felett van, akkor az arbitrázs nem lehetséges.
 • 4. lépés: Döntse el, hogy összesen mennyi pénzt szeretne felhasználni az arbitrázs fogadásra.
 • 5. lépés: Használja a fogadni kívánt teljes összeget, mindkét kimenetel esélyét, és a fent említett képletet az egyes fogadásokra tét összegének kiszámításához.
 • 6. lépés: Várja meg, amíg a fogadás véget ér, és élvezze nyereményét.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács