A legnépszerűbb esport játékok Ázsiában

Útmutatók

2023-02-23

Katrin Becker

Az esport az egyik legjobb szórakozási forrás Ázsiában. Ez egy olyan versenyforma, amely videojátékokat foglal magában. A versenyeken többjátékos játékokat játszanak, amelyeken a játékosok csapatok formájában vesznek részt. Természetesen néhány nagy név szervezi, és a nyereményalap őrült.

A legnépszerűbb esport játékok Ázsiában

A szerencsejátékokhoz hasonlóan most is tisztában lehet vele, hogy fogadhat az esportra. Fogadhat arra, hogy melyik csapat nyeri a tornát, hiszen mindig minden versenyen vannak kedvencek. De természetesen nem mindig a kedvencek nyernek, ezért legyünk bölcsek a fogadásokkal. 

Ha azt keresi, hogy mely sportágakra fogadhat, akkor jó helyen jár. Íme az 5 legjobb esport, amelyre Ázsiában lehet fogadni 2023-ban. 

DOTA 2

Az első, amiről beszélni fogunk, az egyik leghíresebb és legőrültebb játék, a Dota 2. A játékot milliók játsszák naponta, hogy élvezhessék a Dota 2 által nyújtott egyedülálló élményt. Ezt a játékot 2013-ban adták ki, és kétségtelenül a Dota a valaha készült legmélyebb többjátékos RTS akciójáték. Egy esport versenyen megteheti fogadj a Dota 2-re, mivel sok csapatra lehet fogadni. 

A Dota 2 verseny az Esport történetének legnagyobb nyereményalapját tartalmazza. Ez a játék az egyik kedvenc esport, amelyre fogadni lehet az ázsiai országokban. 

PUBG mobil

A Players Unkown Battleground Mobile az egyik legtöbbet játszott játék az elmúlt néhány évben. Ez a játék felpörgette az internetet, és szinte mindenki játszott ezzel a játékkal. A PUBG Mobile egy ingyenesen játszható és az egyik legjobb battle royale játék, amelyet a LightSpeed & Quantum Studio, a Tencent Games részlege fejlesztett ki. A PUBG Mobile battle royale játékában 100 játékos vesz részt, és minden csapat legfeljebb 4 játékosból áll.

A PUBG Mobile már régóta nem működik, de ennek ellenére ez a játék az egyik legjobb fogadási élményt nyújtja. Ez egy esport, amelyre fogadni lehet, hiszen a tornán szereplő csapatok ismertek, és mindig vannak kedvencek. 

A vitézség arénája

A PUBG-hez hasonlóan a Mobile Arena of Valor is új játék. Ez a játék korábban Strike of Kings néven volt ismert, és a Honor of the Knights nemzetközi adaptációja. Az Arena of Valor egy online többjátékos harci aréna a Timi Studio fejlesztette és a Level Infinite adta ki. Nagyon sok klassz és egyedi hős közül választhatsz, és ez a játék egészen egyedi élményt nyújt. 

Ennek ellenére ez az egyik legnépszerűbb esport, amelyre az emberek fogadnak az ázsiai országokban. Ráadásul ennek az esportnak a nyereményalapja meglehetősen nagyvonalú. Ugorjunk a következőre.

FIFA 23

A FIFA 23 az egyik legnépszerűbb videojáték, amelyet milliók játszanak. Szinte minden futballrajongó játszott már ezzel a játékkal, mivel szereti a szimulációt. Bár kissé szomorú, hogy ez a FIFA sorozat 30. része, egyben az utolsó is. Ez azt jelenti, hogy nem fogunk látni más FIFA-játékot. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez nem lesz többé esport, hiszen a FIFA 23-ra versenyeket rendeznek.

A FIFA 23 kiváló játék, amelyre fogadhat, ha valamelyik ázsiai országban tartózkodik. Bármelyik csapatra fogadhatsz, de végül a képzett nyer. Ez is szerencse kérdése, szóval lehet, hogy szerencséd lesz. 

legendák Ligája

A League of Legends az egyik leghíresebb játék, és több millió játékos játszik ezzel a játékkal. Ezt a játékot általában League-nek nevezik, és ez egy 2009-es többjátékos online harci aréna videó. A játék még mindig nagy hatással van az esport fogadások rajongóira az ázsiai régiókban, annak ellenére, hogy több mint egy évtizede jelent meg. Ez kétségtelenül nagy bravúr. A League of Legends egy ingyenesen játszható játék, és ez egy csapatalapú játék.

Következtetés

Az Esports a sportfogadási iparág gyorsan fejlődő szegmense szerte a világon, és ez nincs másként az ázsiai országokban sem. Többet is találhatsz engedéllyel rendelkező esport bukmékerek olyan játékokat kínálnak, amelyek rendkívül népszerűek az esport rajongók körében Szingapúrban, Japánban, Koreában és más ázsiai régiókban.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek